İspanya La Liga Real Madrid'de büyük skandal! İfadeleri alındı

Real Madrid'de büyük skandal! İfadeleri alındı

15.09.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Real Madrid dün büyük bir skandalla sarsıldı. İspanyol polisi eflatun-beyazlıların dört futbolcusunu tesislerde gözaltına aldı. Bu oyuncular, reşit olmayan bir kişinin yer aldığı cinsel içerikli görüntüleri yaymakla itham edildi.

Real Madridde büyük skandal İfadeleri alındı

Konuyla ilgili soruşturmanın, 16 yaşındaki bir kızın annesinin 6 Eylül’de Kanarya Adaları’nda yaptığı polis şikayetinin ardından başladığı ortaya çıktı. İspanyol kulübü yaptığı açıklamada oyunculardan birinin rezerv takımdan, diğer üçünün de C takımından olduğunu duyurup, WhatsApp’ta özel bir videonun yayıldığı iddiasıyla ilgili ifade verdiklerini doğruladı, detaylar ortaya çıktığında gereken adımların atılacağı belirtildi.

Haberin Devamı

İspanyol basınına göre tamamı 19 ila 21 yaş arasında olan futbolcular, ifadeleri alınıp cep telefonlarına el konduktan sonra serbest bırakıldı. Üç futbolcu ile biri reşit olmayan iki kızın rızaya dayalı ilişkisinin görüntülerinin, daha ne kadar kişiyle paylaşıldığının belirlenmesine çalışıldığı, müfettişlerin bu sayının yirmi civarında olabileceğini düşündükleri ifade edildi.