Fenerbahçe Real Madrid'den Türkçe Arda Güler paylaşımı! Transfer büyük coşkuyla açıklandı

Real Madrid'den Türkçe Arda Güler paylaşımı! Transfer büyük coşkuyla açıklandı

06.07.2023 - 16:22 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'den ayrılan Arda Güler'in yeni adresi resmen Real Madrid oldu. İspanyol devi de transferi açıklarken Türkçe paylaşımda bulundu. İşte detaylar...

Real Madridden Türkçe Arda Güler paylaşımı Transfer büyük coşkuyla açıklandı

Avrupa’da bu transfer dönemine damgasını vuran isim Arda Güler'in yeni adresi resmen Real Madrid oldu. İspanyol devi transferi büyük coşkuyla açıklarken, Türkçe bir paylaşımda da bulundu.

Haberin Devamı

İSTANBUL'DAN AYRILDI 

İstanbul Atatürk Havalimanı'na saat 15.30'da gelen Arda Güler herhangi bir açıklama yapmadı. Arda Güler'in yoğun güvenlik önlemleri altında İspanya'ya gitmek üzere havaalanından ayrıldığı anlar dikkatlerden kaçmadı.

Real Madridden Türkçe Arda Güler paylaşımı Transfer büyük coşkuyla açıklandı

 REAL MADRİD'DEN BARCELONA'YA TRANSFER ÇALIMI

Barcelona Başkanı Joan Laporta, Arda Güler'i transfer etmek için uzun süre uğraştı. Katalan ekibinde Sportif Direktör Deco, Arda Güler'i ikna etmek için İstanbul'a dahi geldi. Ancak son anda devreye giren Real Madrid, yaptığı teklifle transferi bitirdi.

REAL MADRİD'DEN TÜRKÇE PAYLAŞIM

Transferin açıklanmasının ardından Real Madrid'in sosyal medya hesabı Türkçe bir paylaşımda bulundu. Real Madrid, Twitter'dan yaptığı paylaşımda "Yükleniyor" ifadeleri yer aldı. 

Haberin Devamı

Real Madridden Türkçe Arda Güler paylaşımı Transfer büyük coşkuyla açıklandı

PAYLAŞIMLAR ART ARDA GELDİ 

Real Madrid transferi resmi internet sitesinden açıkladı ve genç yıldızla 6 yıllık anlaşmaya varıldığı belirtildi. Ayrıca Arda Güler'e yarın imza töreni düzenleneceği duyuruldu.

Bu açıklamanın ardından Real Madrid sosyal medya hesabı art arda paylaşımlarda bulundu. Eflatun-beyazlı ekip "#WelcomeArda" (Hoş geldin Arda) ifadeleriyle genç yıldıza hoş geldin dedi. 

ŞAMPİYONLAR LİGİ DE PAYLAŞTI

Şampiyonlar Ligi'nin resmi Twitter hesabı da Arda Güler'in Real Madrid'e transferine sessiz kalmadı. Yapılan paylaşımda Arda Güler için "Yakında Şampiyonlar Ligi'nde..." ifadeleri kullanıldı. 

Real Madridden Türkçe Arda Güler paylaşımı Transfer büyük coşkuyla açıklandı

TRANSFER MALİYETİ RESMEN AÇIKLANDI 

Fenerbahçe, Arda Güler'in transferi için Real Madrid ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada, "Futbol A Takımı oyuncularımızdan Arda Güler'in, İspanya'nın Real Madrid CF kulübüne transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır." denildi.

Sonrasında sarı-lacivertli ekip transferin detaylarını da şu şekilde paylaştı: "Profesyonel Futbolcumuz Arda Güler'in İspanyol Kulübü Real Madrid CF'e, oyuncunun tarafımızla olan sözleşmesinin 20.000.000 Avro bedelle feshi karşılığında transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri Real Madrid CF tarafından ödenecektir. Transfer bedeline ilaveten, Futbolcunun performansına bağlı olarak Real Madrid CF tarafından, Kulübümüze azami 10.000.000 Avro bonus bedeli ödenecektir. Ayrıca, Futbolcunun ileride diğer bir kulübe transferi halinde; Real Madrid CF'in elde edeceği transfer bedelinin %20'si sonraki satıştan pay olarak kulübümüze ödenecektir."

Haberin Devamı

Yazarlar