Dünyadan Futbol Real Valladolid'den şaşırtan Cyle Larin kararı! Bonservisi alındı, satış listesine konuldu

Real Valladolid'den şaşırtan Cyle Larin kararı! Bonservisi alındı, satış listesine konuldu

27.06.2023 - 18:55 | Son Güncellenme:

İspanya 2. Lig ekiplerinden Real Valladolid, Club Brugge'den bonservisini aldığı Cyle Larin hakkında şaşırtan bir karara imza attı. Real Valladolid'in Kanadalı oyuncuyu satmak istediği ortaya çıktı.

Real Valladolidden şaşırtan Cyle Larin kararı Bonservisi alındı, satış listesine konuldu

Real Valladolid, Club Brugge'den kiraladığı Cyle Larin'in sözleşmesinde yer alan satın alma opsiyonu maddesini kullandı. İspanya 2. Lig temsilcisinin, Kanadalı oyuncuyu doğrudan satış listesine koyduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

İspanyol basınından Marca'da yer alan habere göre; Real Valladolid, Cyle Larin'in bonservisini almak için Club Brugge'a 1 milyon 500 bin euro ödedi. Real Valladolid'in 2 senelik sözleşme imzaladığı Kanadadlı oyuncuyu satma düşüncesi içerisinde olduğu belirtildi.

Real Valladolidden şaşırtan Cyle Larin kararı Bonservisi alındı, satış listesine konuldu

Real Valladolid'in satmak istediği 28 yaşındaki oyuncunun talipleri olduğu aktarıldı. Cyle Larin için 1 milyon 500 bin euro ödeyen Real Valladolid'in daha fazla bir bedelle Kanadalı oyuncuyu göndermeye sıcak baktığı vurgulandı.

28 yaşındaki santrfor geride kalan sezonda Real Valladolid formasını 19 maçta giydi. Cyle Larin bu müsabakalarda 8 gol ile 3 asist üretti. Sigma'da futbola başlayan Cyle Larin daha sonra Connecticut Huskies, Orlando City, Beşiktaş ve Zulte Waregem formaları giydi. Başarılı oyuncunun güncel piyasa değeri 8 milyon euro.

Haberin Devamı

Yazarlar