Süper Lig Ricardo Quaresma bombası! Süper Lig'e sıcak bakıyor

Ricardo Quaresma bombası! Süper Lig'e sıcak bakıyor

23.09.2022 - 18:38 | Son Güncellenme:

Vitoria Guimaraes'ten ayrılmasının ardından herhangi bir takımla anlaşma sağlayamayan Ricardo Quaresma ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Portekizli oyuncunun Spor Toto Süper Lig'e geri dönmeye sıcak baktığı kaydedildi.

Ricardo Quaresma bombası Süper Lige sıcak bakıyor

38 yaşındaki yıldız futbolcu Ricardo Quaresma hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Vitoria Guimaraes'le yeni sözleşme konusunda anlaşma sağlamayan Portekizli, bonservisini eline aldıktan sonra bir takıma imza atmadı. Futbolu bırakacağı yönünde çıkan haberleri yalanlayan Ricardo Quaresma'nın yeniden Süper Lig'de forma giymek istediği belirtildi.

Haberin Devamı

Sporting Lizbon altyapısında yetişen Ricardo Quaresma daha sonra Barcelona, Porto, Inter, Chelsea, Beşiktaş, Al Ahli, Kasımpaşa ve Vitoria Guimaraes formaları giydi. 38 yaşındaki oyuncu Vitoria Guimaraes ile yeni sözleşme konusunda anlaşma sağlayamayınca boşa çıktı.

Ricardo Quaresma bombası Süper Lige sıcak bakıyor

Hakkında futbolu bıraktığı yönünde iddialar ortaya atılan 38 yaşındaki yıldız dikkat çeken bir açıklama yaptı. Portekiz basınına konuşan Ricardo Quaresma, "Henüz kramponlarımı asma zamanı değil. Hala futbol oynayabilirim ve henüz mutlu eden şeyi yapmaya devam etmek istiyorum" dedi.

SÜPER LİG'E DÖNMEK İSTİYOR

Türkiye'de Beşiktaş ve Kasımpaşa formaları giyen Ricardo Quaresma'nın bonservisini eline aldıktan sonra henüz kararını vermediği belirtildi. Ajansspor'un haberine göre; Portekizli yıldızın ara transfer ve tescil döneminde Süper Lig'e geri dönemk istediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Ricardo Quaresma bombası Süper Lige sıcak bakıyor

Portekiz Milli Takımı'nın formasını 80 kez giyen Ricardo Quaresma'nın güncel piyasa değeri 300 bin euro olarak gösteriliyor. 38 yaşındaki oyuncu Beşiktaş formasıyla 227, Kasımpaşa formasıyla 26 kez maça çıktı. Ricardo Quaresma siyah-beyazlı kariyerine 38 gol ve 78 asist sığdırdı.