Beşiktaş Ricardo Quaresma'dan Talisca cevabı! Beşiktaş'tan teklif beklediğini açıkladı

Ricardo Quaresma'dan Talisca cevabı! Beşiktaş'tan teklif beklediğini açıkladı

08.12.2023 - 18:20 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın eski yıldızlarından Ricardo Quaresma, Fenerbahçe derbisini izlemek için Türkiye'ye geldi. Portekizli futbolcu, siyah-beyazlılara geri dönmek istediğini dile getirdi.

Ricardo Quaresmadan Talisca cevabı Beşiktaştan teklif beklediğini açıkladı

Ricardo Quaresma, Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi konuk edeceği derbiyi tribünde izlemek için İstanbul'a geldi. Siyah-beyazlıların eski yıldızı, Beşiktaş'ı çok özlediğini dile getirdi. Siyah-beyazlılardan bir teklif gelmesi halinde kabul edeceğini belirten Ricardo Quaresma, Anderson Talisca'yla ilgili konuştu.

Haberin Devamı

Türkiye'nin kendisi için özel bir ülke olduğunu belirten Ricardo Quaresma, "İstanbul'a gelip stadyuma yakın olmak çok iyi hissettiriyor. Stadyumu görünce 'Her şey burada başladı' dedim çocuklarıma. Beşiktaş daima kalbimde ve hayatımda olacak. Türkiye de benim için çok özel ve çok önemli bir yer" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ı özlediğini dile getiren Portekizli futbolcu, "Beşiktaş ile güzel anılar yaşadık, tarih yazdık. Beşiktaş için oynamayı seviyordum. Derbide Beşiktaş kazansın, şampiyon olsun, hak ettiği yerlerde olsun istiyorum. Beşiktaş'ı çok özledim. Derbi çok özel olacak" açıklamasını yaptı.

Ricardo Quaresma, beIN Sports'a verdiği röportajda Beşiktaş'tan teklif gelmesine dair soruya şu cevabı verdi:

Haberin Devamı

"Beşiktaş'tan bir teklif gelirse 'evet' derim. Fiziksel kondisyon çok önemli, her gün idman yapıyorum. Hayallerimden biri futbola Beşiktaş formasıyla, dolu bir stadyum önünde bırakmak. Teklif gelirse 2 kere bile düşünmem, hemen 'evet' derim."

Futbola veda ettikten sonra Beşiktaş için çalışmak istediğini vurgulayan Ricardo Quaresma, "Ronaldo'yu getirmek zor olur. Ben öncelikle futbola veda etmek istiyorum. Ondan sonra Beşiktaş'ın içerisinde olmak ve önemli oyuncuların transferi için çalışmak güzel olurdu. Ronaldo'yu Beşiktaş'a getirmek biraz zor ama Talisca gibi, Talisca seviyesinde oyuncular getirmek isterim" diye konuştu.

Beşiktaş'ın yeni yönetim kuruluna zaman verilmesi gerektiğini belirten Ricardo Quaresma, "Beşiktaş'ı sürekli takip ediyorum. Maçları hep izliyorum. Bu yeni yapı çok güzel. Futbol galibiyetler, kupalar oyunudur. Sonuçlar istediğiniz gibi olmadığında insanlar sizi sorgulayabilir ama biraz zaman gerek. Beşiktaş'ın yeni başkanına ve yapısına inanıyorum. Şimdi onlara zaman vermek lazım" ifadelerini kullandı.