Dünyadan Futbol Riyad Mahrez'in eşinden Suudi Arabistan itirafı! 'Gözyaşlarına boğuldum'

Riyad Mahrez'in eşinden Suudi Arabistan itirafı! 'Gözyaşlarına boğuldum'

14.02.2024 - 20:00 | Son Güncellenme:

Premier Lig devlerinden Manchester City'den ayrılarak Suudi Arabistan temsilcisi Al Ahli'ye imza atan Riyad Mahrez'in eşi Taylor Ward dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Riyad Mahrezin eşinden Suudi Arabistan itirafı Gözyaşlarına boğuldum

Cezayirli futbolcu Riyad Mahrez'in eşi Taylor Ward, Suudi Arabistan kararının perde arkasında yaşananları anlattı. Suudi Arabistan'a transferinin gerçekleşmesini beklemediğini itiraf eden Taylor Ward, "Tatildeyken taşınma konuşuluyordu. Riyad Mahrez'in, Manchester City'deki sözleşmesinin bitmesine birkaç yıl kalmıştı ve oraya gerçekten yerleşmişti. Her konuşma, 'Henüz taşınmayacağız, birkaç yıl sonra düşünürüz' şeklindeydi. Suudi Arabistan'ın ilgisini duydum ama bir sonuç çıkacağını düşünmüyordum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Riyad Mahrez'in Al Ahli'ye transferi sonrası ağladığını belirten Taylor Ward, "Sezon öncesi antrenmanlara başlamak için eve iki gün erken uçmuştu, bildiğim kadarıyla Manchester City'ye geri dönüyordu. Bir gün sahildeyken beni aradı ve, 'Taşınıyoruz, yarın gidiyoruz' dedi. Beni kulüpteki kızlardan biriyle telefona bağladı ve gözyaşlarına boğuldum, 'Bunun olduğuna inanamıyorum.' Her şey o kadar çabuk oldu ki herkese veda etmeye bir dakika bile kalmadı. Bir dakika önce sezon öncesi antrenmanlara başlıyordu ve bir sonraki dakika veda ediyordu" diye konuştu.

Riyad Mahrez, sezon başında imza attığı Al Ahli'de 20 maça çıktı. Cezayirli futbolcu bu süreçte 9 kez rakip fileleri havalandırdı. Riyad Mahrez aynı süreçte 7 asist üretti.

Haberin Devamı

32 yaşındaki hücumcunun Al Ahli ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Yıldız oyuncunun güncel piyasa değeri 16 milyon euro.

AAS Sarcelles altyapısında futbola başlayan Riyad Mahrez daha sonra Quimper FC, Le Havre, Leicester City ve Manchester City formaları giydi. Al Ahli, Riyad Mahrez için sezon başında 35 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Riyad Mahrez, Ceyazir Milli Takımı'nın formasını 89 karşılaşmada giydi. Yıldız futbolcu bu müsabakalarda 30 kez gol sevinci yaşadı.

Yazarlar