Sivasspor Rıza Çalımbay ve Sivasspor'dan VAR kayıtları tepkisi: Kural hatası

Rıza Çalımbay ve Sivasspor'dan VAR kayıtları tepkisi: Kural hatası

03.01.2023 - 17:01 | Son Güncellenme:

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, VAR kayıtlarının açıklanmasının ardından beIN Sports'a açıklamalarda bulundu. Demir Grup Sivasspor da VAR kayıtlarının açıklanmasının ardından paylaşımda bulundu.

Rıza Çalımbay ve Sivasspordan VAR kayıtları tepkisi: Kural hatası

Sivasspor ile Galatasaray arasındaki maçta tartışmaya neden olan "gol iptal" kararının VAR kayıtları açıklandı. Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, VAR kayıtlarında geçen konuşmaları değerlendirdi.

Haberin Devamı

'Bunları konuşmaya bile gerek yok'
Deneyimli teknik adam açıklamasında; "Dinliyorum hepsini ama boşuna dinliyoruz. Biz bile kenardan gördük. Muslera'nın çizgide olduğunu ve Nelsson'un direğe tutunduğunu gördük. 'Bir bilen varsa açıklasın' dedik. Bunları konuşmaya bile gerek yok. Bu burada yok. Sivasspor'a yapılmış bir haksızlıktır bu. Göz göre puanımız gidiyor" dedi.

Haberin Devamı

'Gerçekten çok yazık'
Deneyimli teknik direktör şöyle devam etti: "Şu maç bizi buraya eksik getirdi. İki tane oyuncumuz sarı kart gördüler, maçın gerginliğinden dolayı. Ancak bence bunun konuşulmasına bile gerek yok artık. Olan şu, Sivasspor'un hakkı gidiyor. Belki de maçı kazanacaktık biz. Gerçekten çok yazık."

Sivasspor'dan paylaşım: Skandal

Demir Grup Sivasspor Kulübü, resmi Twitter hesabından VAR kayıtlarının açıklanması sonrasında "VAR incelemesi sonucunda, ofsayt çizgisi çizilemeden golümüzün iptal edilmesi, hakem hatası değil kural hatasıdır. Ofsayt olmayan bir pozisyonda ofsayt incelemesi için VAR'a çağrılıp, nizami gol için ofsayt kararı verilmesi skandal bir kural hatasıdır." ifadelerinin yer aldığı bir paylaşımda bulundu.

Haberin Devamı

Rıza Çalımbay ve Sivasspordan VAR kayıtları tepkisi: Kural hatası