Rizespor Rizespor, Adolfo Gaich'i renklerine bağladı!

Rizespor, Adolfo Gaich'i renklerine bağladı!

14.09.2023 - 18:05 | Son Güncellenme:

İlhan Palut yönetimindeki Rizespor, CSKA Moskova'dan Adolfo Gaich'i sezon sonuna kadar kiraladı.

Rizespor, Adolfo Gaichi renklerine bağladı

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, forvet hattına dikkat çeken bir takviyede bulundu. Karadeniz ekibi, CSKA Moskova forması giyen 24 yaşındaki forvet Adolfo Gaich'î renklerine bağladı. Rizespor, Arjantinli oyuncunun sezon sonuna kadar takımda kiralık olarak forma giyeceğini duyurdu.

Haberin Devamı

Yeşil-mavililerin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Çaykur Rizespor'umuz Rusya’nın CSKA Moskova takımında forma giyen Adolfo Gaich’i kadrosuna kattı. Sağlık kontrolünden geçen 24 yaşındaki Arjantinli Milli santrafor Adolfo Gaich, kendisini 1 yıllığına kiralık olarak yeşil-mavili renklerimize bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Yeni transferimiz Adolfo Gaich'e 'hoş geldin' diyor, başarılar diliyoruz" denildi.

Arjantinli forvetin CSKA Moskova ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Arjantin Milli Takımı'nda 1 maça çıkan Adolfo Gaich'in güncel piyasa değeri 1 milyon 800 bin euro.

San Lorenzo altyapısında futbola başlayan tecrübeli forvet daha sonra Benevento, Huesca ve Hellas Verona'da da forma giydi.

Haberin Devamı

Yazarlar