Fenerbahçe Rodrigo Becao: Mümkün olduğunca fazla kupa kazanmak istiyorum

Rodrigo Becao: Mümkün olduğunca fazla kupa kazanmak istiyorum

20.07.2023 - 20:31 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin yeni transferi Rodrigo Becao, sarı-lacivertlilere imza atmasının ardından konuştu.

Rodrigo Becao: Mümkün olduğunca fazla kupa kazanmak istiyorum

Süper Lig devi Fenerbahçe'nin yeni transferi Rodrigo Becao açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertlilere imza attığı için çok mutlu olduğunu belirten Brezilyalı stoper, "Çok mutluyum. Fenerbahçe gibi büyük bir takıma imza attıktan sonra zaten başka bir duygu hissetmeniz mümkün değil. O yüzden bu ailenin bir parçası olduğum için çok mutluyum" dedi.

Haberin Devamı

Rodrigo Becao, Fenerbahçe'nin çok büyük bir kulüp olduğunu dile getirdi ve şu açıklamayı yaptı: "Bu forma ile pek çok kupa kazanmayı umuyorum. Biliyorum ki burası çok büyük, devasa bir kulüp. Fenerbahçe her zaman kupalar için mücadele eden bir takım. Benim hedeflerim de aynı. Lig, Türkiye Kupası ve Konferans Ligi’nde mücadele edeceğiz, mümkün olduğunca fazla kupa kazanmak istiyorum."

Son olarak Fenerbahçe taraftarına seslenen Rodrigo Becao, "Fenerbahçe taraftarları, burada olduğum için çok mutluyum. Sizleri yakında stadyumda görmeyi umuyorum, doldurun stadyumu, sizler fark yaratıyorsunuz" diye konuştu.

Fenerbahçe'nin Rodrigo Becao için düzenlediği imza töreninde sportif direktör Mario Branco ve yönetim kurulu üyesi Selahattin Baki yer aldı.

Haberin Devamı