Dünyadan Futbol Ronaldo'nun cezası belli oldu! Hareketi Suudi Arabistan'ı ayağa kaldırmıştı

Ronaldo'nun cezası belli oldu! Hareketi Suudi Arabistan'ı ayağa kaldırmıştı

29.02.2024 - 09:07 | Son Güncellenme:

Al Nassr'ın Al Shabab ile oynadığı maçta rakip takım taraftarlarına yaptığı hareket nedeniyle Suudi Arabistan Ligi Etik ve Disiplin Komitesi'ne sevk edilen Cristiano Ronaldo'nun cezası belli oldu.

Ronaldonun cezası belli oldu Hareketi Suudi Arabistanı ayağa kaldırmıştı

Suudi Arabistan Pro Lig'in 21. haftasında oynanan Al-Nassr ile Al-Shabab arasındaki karşılaşmada Cristiano Ronaldo rakip takım taraftarlarının Lionel Messi tezühartlarına sinirlenerek, tepki çeken bir harekete imza atmışı.

Haberin Devamı

Spor yorumcusu şikayet etti, etik ve disiplin kuruluna sevk edildi

Ronaldo'nun bu hareketi sosyal medyada büyük tepki çekerken, televizyon kameralarına yanısamayan bu görüntü hakkında ülkenin önde gelen spor yorumcularından biri Portekizli yıldızın cezalandırılması yönünde çağrı yaptı. Bu çağrı üzerine harekete geçen Suudi Arabistan Futbol Federasyonu Cristiano Ronaldo'yu Suudi Arabistan Ligi Etik ve Disiplin Komitesi'ne sevk etti.

Ronaldonun cezası belli oldu Hareketi Suudi Arabistanı ayağa kaldırmıştı

Ronaldo'ya 1 maçtan men ve para cezası

Suudi Ligi Etik ve Disiplin Kurulu, Al Shabab taraftarlarına müstehcen bir hareket yapan Cristiano Ronaldo'ya 1 maçtan men ve 40 bin Dolar para cezası verdi.

İlk hareketi değil

Portekizli yıldızın ceza almasına neden olan hareket Suudi Arabistan'da tepki çeken ilk hareketi değil. Ronaldo, Al Nassr ile Al Hilal arasında oynanan Riyad Sezon Kupası final maçında da rakip taraftarlarının Messi lehine tezahürat yapması nedeniyle sinirlerine hakim olamamıştı.

Haberin Devamı

39 yaşındaki futbolcu, tribünlere dönüp sinirli bir şekilde "Burada olan benim, Messi değil" diye bağırmıştı. Ronaldo'nun bu siniri maç sonunda da geçmemiş, soyunma odasına giderken önüne atılan rakip takım formasını alarak kasıklarına sürüp tribüne fırlatmıştı.

Ronaldonun cezası belli oldu Hareketi Suudi Arabistanı ayağa kaldırmıştı

Yazarlar