Futbol Ronaldo'ya servet değerinde saat! Fiyatı dudak uçuklattı

Ronaldo'ya servet değerinde saat! Fiyatı dudak uçuklattı

11.05.2023 - 14:05 | Son Güncellenme:

Ünlü bir saat markasının lansmanına katılan Cristiano Ronaldo'ya saat markasından kendisine özel bir hediye verildi. Saatin değeri ise dudak uçuklattı.

Ronaldoya servet değerinde saat Fiyatı dudak uçuklattı

Portekizli yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo gündem olmaya devam ediyor. Kulübü Al-Nassr ve sevgilisi Georgina Rodriguez'le yaşadıkları çok konuşulan futbolcu şimdi kendisine hediye edilen saatle gündemde.

Haberin Devamı

ŞAMPİYONLUK ÜMİTLERİ AZALDI
Suudi Arabistan Pro Ligi'nde Al-Nassr'la şampiyonluk mücadelesi veren Ronaldo, son oynadıkları Al-Khaalej mücadelesinden 1 puan alarak şampiyonluk yolunda ağır darbe almış ve lider Al-Itthad'la puan farkı açılmıştı.

SELFIE İSTEYEN TEKNİK EKİBİ İTMİŞTİ
Al-Khaalej'e karşı aldıkları bir puanın ardından Al-Khaleej'de çalışan bir teknik ekip üyesinin Ronaldo ile selfie çekilmeye çalışması Portekizli yıldız tarafından olumsuz karşılanmıştı. Tam 5 kez selfie çekmeye çalışan karşı rakip çalışanına Ronaldo dayanamayarak çalışanı sert bir şekilde itip herkesin önünde rezil etmişti.

GEORGINA İLE AYRILIK İDDİALARI
Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez'le ilişkisinde krizler olduğu ve Georgina'nın yaptığı yüksek harcamalı alışverişlerden rahatsız olduğu iddia edilmişti. Başka kaynaklar ise çiftin arasındaki asıl problemin Georgina'nın Suudi Arabistan'da kendisini rahat hissetmemesi.

Haberin Devamı

'TÜM YAZILANLAR YALAN'
Ronaldo'nun annesi Doloes Aveiro, katıldığı bir etkinlikte kendisine konu ile ilgili gelen soruya; 'Her çiftin ilişkisinde tartışmalar olur ama tüm bu yazılanlar yalan" yanıtını verdi

Ünlü çift de birkaç gün önce beraber oldukları bir fotoğraf yayınlayarak iddialara cevap vermişti.

TAM 117 BİN DOLAR
Ünlü bir saat markasının Suudi Arabistan'daki lansmanına katılan Ronaldo, saat markasının kurucusu tarafından kendisi için üretilen özel saati hediye olarak aldı. Saatin adı da 'Heart of CR7 Baget' saatin değeri de 117 bin dolar.

kendisi için üretilen saatte ikonik kutlaması yer alıyor ve 26 adet baget kesim beyaz pırlanta ile kaplatıldı. Paslanmaz çelik saat, siyah kayışla birlikte yeşil renginde yapıldı.

Yazarlar