Dünyadan Futbol Ronaldo'yla tartıştığı iddia edilmişti! Al-Nassr ayrılığı açıkladı

Ronaldo'yla tartıştığı iddia edilmişti! Al-Nassr ayrılığı açıkladı

13.04.2023 - 17:29 | Son Güncellenme:

Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun formasını giydiği Al-Nassr'da sürpriz bir ayrılık gerçekleşti. Suudi Arabistan ekibi, performans olarak beklentilerin altında kalan teknik direktör Rudi Garcia ile yollarını ayırdı.

Ronaldoyla tartıştığı iddia edilmişti Al-Nassr ayrılığı açıkladı

Ronaldo'nun formasını giydiği Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'da Rudi Garcia ile yollar resmen ayrıldı. Ronaldo ve takımla sorun yaşayan Fransız teknik direktör, son oynadıkları ve 1 puan aldıkları Al-Feiha maçının ardından oyuncularına sert açıklamalarda bulunmuştu.

Haberin Devamı

'SONUÇ KESİNLİKLE KÖTÜ'
Fransız teknik adam maçtan sonra "Sonuç kesinlikle kötü ve mutlu değiliz. Oyuncuların performansından memnun değilim. Onlardan, bir önceki maçla aynı seviyede oynamalarını istedim ama bu olmadı. Böyle olmaz. Yedi maç kaldı, toparlanmaya çalışacağız, iki puan kaybettikten sonra kolay olmayacağını anladık ama yine de her şey mümkün." ifadelerini kullanmıştı.

RONALDO İLE TARTIŞTI BİLETİ KESİLDİ
59 yaşındaki teknik adamın gönderilmesinde Ronaldo'nun kendisinden memnun olmadığı ve yönetimin de Ronaldo'nun şikayetinden dolayı yolları ayırdığı iddia ediliyor.

AL-NASSR'DAN AÇIKLAMA
kulüp sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada, "Teknik direktör Rudi Garcia ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrılmıştır. Yönetim kurulu ve Al-Nassr'daki herkes, son 8 ay boyunca özverili çalışmaları için Rudi ve ekibine teşekkür eder." ifadelerine yer verdi.

Haberin Devamı

GEÇİCİ OLARAK GETİRİLDİ
Garcia'nın ardından Al-Nassr, takımın başına U19 teknik direktörü Dinko Jelicic'in getirildiğini açıkladı.

GARCIA'NIN AL-NASSR KARNESİ
Görevde bulunduğu sürece boyunca 26 maçta 18 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Fransız teknik adam son olarak takımı ile Al-Feiha maçına çıktı. Lig de 53 puanla lider Ittıhad FC'nin 3 puan gerisinde olan Al-Nassr'ın yeni hocasının kim olacağı henüz belli değil.