Dünyadan Futbol Rus ekibi Krasnodar dağılıyor! 8 futbolcu ile yollar ayrılıyor

Rus ekibi Krasnodar dağılıyor! 8 futbolcu ile yollar ayrılıyor

05.03.2022 - 10:19 | Son Güncellenme:

Alman teknik adam Daniel Farke, Krasnodar'ın başına geçtikten sonra hiç maça çıkmadan kulüpten ayrıldı. Rus ekibi şimdi de yabancı oyuncularını kaybetmek üzere. O futbolcular belli oldu. Öte yandan Süper Lig'in son gol kralı Boupendza'nın Krasnodar'a transferi son anda yatmıştı.

Ukrayna işgali sonrası UEFA ve FIFA tarafından yaptırım uygulanan Rusya'da kulüpler krizle karşı karşıya. Rus ekiplerinden Krasnodar, teknik direktörlük görevine Alman çalıştırıcı Daniel Farke'yi getirdi. Ancak işgal sonrası Farke ve ekibi hiç maça çıkmadan kulüpten ayrıldı. Krasnodar şimdi de yabancı oyuncuların sözleşmelerini askıya alıyor.

Haberin Devamı

Daily Mail'de yer alan habere göre Rus ekibi, 8 yabancı futbolcunun sözleşmesinin askıya alınması konusunda anlaşmaya vardı.

Rus ekibindeki birçok yabancı futbolcu ayrılık kapısında. Sözleşmeleri askıya alınan isimler arasında yakın zamanda ciddi ücretler ödenen oyuncular da var.

Rus ekibi Krasnodar dağılıyor 8 futbolcu ile yollar ayrılıyor

Krychowiak 3 yıllık sözleşme imzalamıştı ama...

PSG'nin eski yıldızı Grzegorz Krychowiak, Ağustos ayında 3 yıllık yeni sözleşme imzalamasına rağmen takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Eski Newcastle United oyuncusu Remy Cabella ise şimdiden Montpellier ile antrenmanlara çıkmaya başladı.

Kulüple yol ayrımına giren bir başka oyuncu ise Jhon Cordoba. Kolombiyalı golcü yaz transfer döneminde Hertha Berlin'den 20 milyon euro'luk bonservis bedeliyle takıma katılmıştı.

Haberin Devamı

Rus ekibi Krasnodar dağılıyor 8 futbolcu ile yollar ayrılıyor

Sözleşmeleri askıya alınanlar arasında Erik Botheim, Cristian Ramirez, Kaio, Wanderson ve Viktor Claesson gibi önemli isimler de yer alıyor. Henüz Ocak ayında 8 milyon euroya transfer edilen Junior Alonso da kulüple yol ayrımında.

Krasnodar, Rusya Premier Ligi'nde 18 maç sonunda topladığı 29 puanla 6. sırada yer alıyor.

Rus ekibi Krasnodar dağılıyor 8 futbolcu ile yollar ayrılıyor

BOUPENDZA UCUZ KURTULDU! KRASNODAR'A TRANSFERİ SON ANDA YATMIŞTI

Geçen sezon devre arasında Krasnodar, Süper Lig'in gol kralı Aaron Boupendza için Atakaş Hatayspor'a 8 milyon euro teklif etmişti. Kulüpler anlaşırken yıldız futbolcu Rus ekibini reddetmişti. Beşiktaş'ın da radarında yer alan Boupendza, şu anda Katar ekibi Al-Arabi'de forma giyiyor.