1.Lig Sadece 13 gün görevde kalan Suat Kaya: İstifa ettim çünkü...

Sadece 13 gün görevde kalan Suat Kaya: İstifa ettim çünkü...

02.11.2022 - 15:50 | Son Güncellenme:

Spor Toto 1. Lig ekibi Tuzlaspor'un başında sadece 13 gün kalan teknik direktör Suat Kaya istifa etmesinin gerekçesini açıkladı.

Sadece 13 gün görevde kalan Suat Kaya: İstifa ettim çünkü...

Galatasaray'ın unutulmaz isimleri arasında yer alan ve sarı kırmızılı takımın UEFA Kupasını kazandığı 2000'li yıllarda takımın vazgeçilmezlerinden biri olan Suat Kaya, futbolculuk kariyeri sona erdikten sonra teknik direktörlüğe başladı. Kaya, Gaziantep BB, Göztepe, Bucaspor, Menemen Belediye, Sakaryaspor, Serik Belediye, Tuzlaspor ve Eskişehirspor'da görev yaptı.

Haberin Devamı

13 gün görevde kaldı

Son olarak Spor Toto 1. Lig temsilcisi Tuzlaspor'u çalıştıran teknik direktör Suat Kaya'nın görev süresi sadece 13 gün sürdü. Görevinden istifa eden Kaya'nın yerine Barış Yılmazer göreve getirildi. Deneyimli teknik adam ayrılık sonrası Ajansspor'a açıklamalarda bulundu.

"Öyle icap etti ayrıldık"
Suat Kaya, "Öyle icap etti ayrıldık, karşılıklı anlaşarak ayrıldık. Bize, 'Bırakmanız gerek' diyorlarsa, onu ima ediyorlarsa istifa ederiz. Ben de istifa ettim. Bu konuyu dallandırıp budaklandırmanın da anlamı yok. Hayırlısı olsun iki taraf için..." ifadelerini kullandı.

11 haftada 3 hoca gitti
Tuzlaspor, sezona Cenk Laleci ile başladı, sonrasında Eren Şafak ve Suat Kaya geldi. Kaya ile yollarını ayıran İstanbul ekibi, ligin 11. haftasında 4. hoca olarak Barış Yılmazer'le anlaştı.

Haberin Devamı

Tuzlaspor'un ligdeki durumu
1. Lig'de 12 puanla 12. sırada yer alan Tuzlaspor, bu hafta deplasmanda Denizlispor'la karşılaşacak.