Futbol Şahika Ercümen'den Dardanel Kadın Futbol Takımı’na dev destek!

Şahika Ercümen'den Dardanel Kadın Futbol Takımı’na dev destek!

08.03.2024 - 19:32 | Son Güncellenme:

Serbest dalışta dünya rekorunun sahibi olan Şahika Ercümen, Dünya Kadınlar Günü'ne farkındalık yaratmak amacıyla Dardanel Kadın Futbol Takımı ile buluştu.

Şahika Ercümenden Dardanel Kadın Futbol Takımı’na dev destek

Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 2’nci Lig A Grubu’nda mücadele eden Dardanel Kadın Futbol Takımı’nın geçekleştirdiği antrenman maçının başlama vuruşunu milli sporcu Şahika Ercümen gerçekleştirdi. 40 yılı aşkın süredir kadın istihdamına verdiği önemle bilinen Dardanel, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında kadınların spor dalındaki gücünü de kadın futbol takımına vermiş olduğu destekler ile ön plana çıkarıyor.

Haberin Devamı

Çanakkale Dardanel Kadın Futbol Takımı ile gerçekleşen etkinlikte bir araya gelen milli sporcu Şahika Ercümen, "Dardanel'in hem çalışanlarına hem kadın futbol takımına hem de kendisi gibi kadın sporculara verdiği destekler çok kıymetli. Bu yolculukta bu başarıların gelmesi için desteklenmemiz çok önemli. Dardanel gibi markalar, kadın sporculara ve bireysel başarıya inanarak destek veriyor. Bu tutum, diğer şirketler tarafında da örnek alınmalı. Bugün burada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Maç öncesi kadın sporcu arkadaşlarıma küçük bir motivasyon vermeye geldim." diye konuştu. Ercümen, Dardanel Kadın Futbol Takımı’na, 1’inci Lige yükselmek için oynayacakları Play-Off maçlarında başarılar da diledi.

Haberin Devamı

HEDEF 1’İNCİ LİG

Dardanel'in Kadın Futbol Takımı, geçen sezonki mücadelesini şampiyonlukla taçlandırmış ve Kadınlar 2’nci Ligi’ne yükselmişti. Bu sezon da ligin bitimine 1 hafta kala gruptan çıkmayı garantileyen Dardanel’in sultanları, Play-Off karşılaşmaları sonucunda ilk 3’e girme başarısı göstermesi halinde ise önümüzdeki sezon Çanakkale’yi 1’inci Lig’de temsil edecek.

BETÜL ÖNCÜ: ÇANAKKALE’Yİ SÜPER LİG’E KADAR TAŞIMAK İSTİYORUZ

Geçen sene şampiyon olarak 2’nci Lig'e yükseldiklerini bu yıl da 1’inci Lig'e yükselmek için mücadele ettiklerini aktaran Dardanel Kadın Futbol Takımı Kaptanı Betül Öncü, "Bize her zaman destek veren, arkamızda olan Niyazi Önen'e, Şahika Ercümen'e, Dardanel kadın çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz. Gururluyuz, mutluyuz. Şu an Play-Off'lara kaldık. Daha da ileri gitmek istiyoruz. Dardanelspor olarak Çanakkale'yi Süper Lig'e kadar taşımak istiyoruz. Bunu yapmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” ifadelerini kullandı.

Yazarlar