Galatasaray Şampiyon Galatasaray'da Okan Buruk'un gözleri doldu!

Şampiyon Galatasaray'da Okan Buruk'un gözleri doldu!

30.05.2023 - 22:09 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de 23. kez şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk'un maç sonu canlı yayında gözleri doldu.

Süper Lig'de 23. kez şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk'un maç sonu canlı yayında gözleri doldu.

Haberin Devamı

Çok duygusal bir an. Galatasaray'da ilk senemde şampiyon oldum. Çok mutluyuz. İnşallah önümüzdeki sene devamı gelir. Çok farklı bir duygu. Oyuncularıma teşekkür ediyorum bunu bana yaşattıkları için. Bana nasip oldu."

 

NELSSON: FENERBAHÇE MAÇINI UNUTAMIYORUM
Victor Nelsson Fenrbahçe maçından bahseederek: "Bütün yıl çalıştık, sonunda amacımıza ulaştık. Çok mutluyum. Fenerbahçe'yi 3-0 yendiğimiz maçı unutamıyorum, en iyi maçımızdı."

Berkan Kutlu ise şu ifadeleri kullandı: "Çok mutluyuz, camiaya armağan olsun. Galatasaray bu! Galatasaray, Cumhuriyet'in 100. yılında gerekeni yaptı, hem de Başkent Ankara'da! Taraftarlarımıza selam olsun."

KAZIMCAN: TÜYLERİM DİKEN DİKEN
Kazımcan Karataş duygularını şöyle ifade etti: "Tüylerim diken diken! Galatasaray, Türkiye'nin en büyüğü bunu bir kez daha gösterdik. Galatasaray ailesine armağan olsun. Büyük gurur, büyük şans. İlk senemde şampiyon oldum. Florya'da kutlamalara devam edeceğiz. Bunu hayal ederek geldik. Abdulkerim Bardakcı ile hep konuşuyordum. Dünya yıldızlarıyla elimizden geleni yaptık ve şampiyon olduk. Türkiye'nin en büyüğüyüz."

Haberin Devamı

 

KEREM: SONUNA KADAR HAK ETTİK
Kerem Aktürkoğlu şampiyonluğu sonuna kadar hak ettiklerini söyleyerek: "Sonuna kadar hak ettik, çok mutluyuz. Galatasaraylı olmanın gururunu günlük hayatta bile yaşıyorum. Kupayı kaldıracak olmak bile benim için büyük bir mutluluk, gurur. Şampiyonluğumuz taraftarlarımıza armağan olsun. Sonuna kadar hak ettik." dedi.

YUNUS: BU GECE BİTMEYECEK
Yunus Akgün ise "Çok zordu ama sonunda başardık. Cumhuriyetimizin 100. yılında şampiyon olduk. Camiamıza hayırlı olsun. Bu gece bitmeyecek. Bekle bizi İstanbul. Şampiyon Galatasaray geliyor." ifadelerini kullandı

Sezonun yıldızlarından Dries Mertens: "Çok mutluyum. Ligi şampiyon olarak bitiriyoruz. Başladığımız işi yarım bırakmadık." dedi. Milot Rashica ise şu ifadeleri kullandı: "Çok güzel bir sezonu tamamladık. Bütün sezona baktığımızda zorlu maçlar geçirdik. Çoğunlukla kazandık, kaybettiklerimiz de oldu. Şampiyonluk çok ama çok güzel bir duygu."

Haberin Devamı