Basketbol 'Şampiyon olacağımıza inanıyorum'

'Şampiyon olacağımıza inanıyorum'

02.05.2014 - 23:20 | Son Güncellenme:

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi play-off final serisi 4. maçında Galatasaray Odeabank'ı 71-65 mağlup eden Fenerbahçe'nin başantrenörü Roberto Iniguez, son maçta şampiyonluğa ulaşacaklarına inandığını söyledi.

Şampiyon olacağımıza inanıyorum

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Iniguez, galibiyetten dolayı oyuncularını kutlayarak, "Maçta son derece iyi ve agresif basketbol oynandı. Maça kötü başladık, savunma yapmayı unuttuk. Sonrasında savunma yapmaya başlayarak farkı kapattık ve kazandık. Galatasaray Odeabank seyircisi önünde oynayacağı için favori gözükebilir ama son maçta galip geleceğimize ve şampiyon olacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Türkiye'deki kadın basketbolunun üst seviyede olduğunu vurgulayan Iniguez, "Son karşılaşma bir basketbol maçı olacak, bir savaş değil. Türk basketbolu belki de Avrupa'nın en iyi iki takımı diyebileceğim iki ekibe sahip olduğu için mutlu olmalı. Türkiye'deki kadın basketbolu seviyesi belki de başka bir ülkede yok" şeklinde konuştu.

Sarı-lacivertlilerin skorer oyuncusu Angel McCoughtry de zor geçen bir karşılaşmayı kazandıklarını anlatarak, "Seri boyunca sahada savaş diye tabir edebileceğim bir mücadele oluyor. Gittikçe zorlaşan bir seri oynuyoruz. Bu maçta sezonun en iyi basketbolunu oynayabildiğimizi söyleyebilirim. 5. ve son maçta yine kazanmak için sahaya çıkacağız" şeklinde görüş belirtti.