Samsunspor Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'dan Skorer'e Sergen Yalçın açıklaması

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'dan Skorer'e Sergen Yalçın açıklaması

27.09.2023 - 16:36 | Son Güncellenme:

Hüseyin Eroğlu ile yollarını resmen ayıran Samsunspor'da teknik direktör arayışları başladı. Başkan Yüksel Yıldırım, Skorer'e yaptığı özel açıklamada Sergen Yalçın'la ilgili gelişmeyi aktardı.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırımdan Skorere Sergen Yalçın açıklaması

Trendyol Süper Lig'de oynadığı 5 maçta topladığı bir puanla son sırada yer alan Samsunspor’da teknik direktör değişikliği için düğmeye basıldı. Karadeniz ekibi, Hüseyin Eroğlu ile yolları resmen ayırdı. Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada şu açıklamaya yer verildi:

Haberin Devamı

"11 yılın ardından Süper Lig hasretine son veren Şampiyonluğumuzun mimarlarından Teknik Direktörümüz Hüseyin Eroğlu ile bugün yapılan görüşmelerin ardından iyi niyet ve profesyonellik çerçevesinde karşılıklı olarak yollarımızın ayrılması konusunda mutabakata varılmıştır.

Kıymetli Hüseyin Eroğlu'na, Samsunsporumuza yaptığı katkılar ve yaşattığı mutluluklar için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz."

İLK ADAY SERGEN YALÇIN

Puan cetvelinin son sırasında yer alan ve bir an önce çıkış yakalamak isteyen Karadeniz ekibinde teknik direktör arayışları başladı. Gündeme gelen ilk aday ise Beşiktaş'ı 2020-21 sezonunda hem Süper Lig'de hem Türkiye Kupası'nda mutlu sona ulaştıran Sergen Yalçın oldu.  

Haberin Devamı

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırımdan Skorere Sergen Yalçın açıklaması

'KABUL EDERSE ÇALIŞMAYI ÇOK İSTERİZ'

Başkan Yüksel Yıldırım, Skorer'e yaptığı özel açıklamada Sergen Yalçın ile ilgili gelişmeyi aktardı. Başkan, Yalçın için kapıyı açık bırakırken şampiyon hoca ile çalışma ihtimallinden bahsetti. Yalçın ile tanıştıklarını aktaran Yüksel, "Listemizde yer alan Türk teknik adamlarla anlaşamazsak yabancı hoca getireceğiz. Yeni teknik direktör bulana kadar altyapı hocasından biriyle maçlara çıkacağız. Elimde olsa şu anda bir teknik direktör getiririm" ifadelerini kullandı.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırımdan Skorere Sergen Yalçın açıklaması

SERGEN YALÇIN'IN ÇALIŞTIRDIĞI TAKIMLAR

50 yaşındaki teknik adam daha önce Gaziantepspor, Sivasspor, Kayserispor, Eskişehirspor, Konyaspor ve Yeni Malatyaspor’da teknik direktörlük yaptı.

Son olarak Beşiktaş’ta görev alan 50 yaşındaki çalıştırıcı 2020-21 sezonunda Süper Lig’de ve Türkiye Kupası’nda zafere ulaştı. Tecrübeli hoca, bir sonraki sezonun yarısında ayrıldığı Kartal'dan sonra başka bir takımda çalışmadı. 

 

 

 

Yazarlar