Samsunspor Samsunspor - İstanbulspor maçına yağmur engeli! Karşılaşma ertelendi

Samsunspor - İstanbulspor maçına yağmur engeli! Karşılaşma ertelendi

03.09.2023 - 19:50 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 4'üncü haftasında Samsunspor ile İstanbulspor arasındaki maça sağanak engel oldu. Yoğun yağış nedeniyle karşılaşma ertelendi. İşte detaylar...

Samsunspor - İstanbulspor maçına yağmur engeli Karşılaşma ertelendi

Süper Lig'in 4'üncü haftasında Samsunspor, sahasında İstanbulspor'u konuk etti. Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda saat 19:15'te başlayan maç, sağanak yağış engeline takıldı. Karşılaşma sağanak yağışın şiddetini artırmasıyla 12'nci dakikada durdu.

Haberin Devamı

Samsunspor - İstanbulspor maçına yağmur engeli Karşılaşma ertelendi

TOP YERDE SEKMEDİ

Saha zeminin su ile kaplı olması üzerine hakem Burak Şeker topu bir kaç kez havaya attı. Top yerde sekmeyince iki takım teknik direktörü ile görüştü. İki takım futbolcuları ve hakemler soyunma odasına giderken saha temizleme işlemleri başlatıldı.

Görevlilerin yoğun çabasına karşın yağışın devam ettiği Samsun'da zeminde biriken su boşaltılamadı. Ardından mücadelenin hakemi Burak Şeker, iki takım teknik direktörleri ve kaptanları ile zemini yeniden inceledi. Yapılan incelemenin ardından saha zemininin futbol oynamaya elverişli olmadığı kararını veren hakem Burak Şeker, mücadeleyi erteledi.

TFF'DEN AÇIKLAMA

TFF'den maç hakkında yapılan açıklama şu şekilde: "Trendyol Süper Lig'de 03 Eylül 2023 Pazar günü saat 19.15'te Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanması planlanan Yılport Samsunspor - İstanbulspor A.Ş. müsabakası yoğun yağıştan dolayı oluşan elverişsiz saha koşulları nedeniyle ertelenmiştir. Maçın hakemi tarafından bir gün sonraya bırakılan müsabaka, elverişsiz hava şartlarının bir gün sonra da devam edecek olması ve takımların milli takımlara gidecek oyuncuların bulunması nedeniyle federasyonumuzca ileri bir tarihe ertelenmiştir."

Haberin Devamı