Fenerbahçe Sandro Zufic'ten Dominik Livakovic yorumu! 'Konsantrasyon kaybı yaşadı'

Sandro Zufic'ten Dominik Livakovic yorumu! 'Konsantrasyon kaybı yaşadı'

20.10.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin Hırvat kalecisi Dominik Livakovic'in Dinamo Zagreb'den eski antrenörü Sandro Zufic açıklamalarda bulundu. Zufic, Türkiye ve Galler maçlarında eleştirilen Hırvat kaleciye destek verdi.

Sandro Zuficten Dominik Livakovic yorumu Konsantrasyon kaybı yaşadı

Hırvatistan Milli Takımı ve Fenerbahçe'nin kalecisi Dominik Livakovic'in eski antrenörü Sandro Zufic dikkat çeken açıklamalarda bulundu. TRT Spor'a konuşan Sandro Zufic, Dominik Livakovic'in performansı sonrası yapılan eleştirilere cevap verdi.

Haberin Devamı

Dominik Livakovic'in Fenerbahçe'de mükemmel bir kariyeri olmasını beklediğini ifade eden Sandro Zufic, "Livakovic'in motivasyonu yerinde ve hiçbir şey onun performansını düşüremez. Fenerbahçe'de mükemmel bir kariyenin olacağını düşünüyorum. Psikolojisi güçlü karakteri düzgün bir oyuncu" dedi.

Sandro Zufic, Hırvat taraftarların Dominik Livakovic'e gösterdiği tepkilerle ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Livakovic'in Türkiye maçında yediği gol gibi birçok pozisyon gördük, karşılaşmada bir anlık konsantrasyon kaybı yaşadı. Galler maçındaki golde ise onun hatası yok. Bunlara rağmen her iki mücadelede Türkiye'ye karşı 6 Galler'e karşı 3 önemli kurtarış yaptı."

Sandro Zuficten Dominik Livakovic yorumu Konsantrasyon kaybı yaşadı

Dominik Livakovic'in Hırvatistan Milli Takımı'nın önemli parçaları arasında yer aldığını dile getiren Sandro Zufic, "Kesinlikle Fenerbahçe'de çok daha iyi bir performans sergileyecek ve Kasım ayında mili takımın önemli bir parçası olacak. İki yıl önce milli takımda yine sorunlar yaşamış ve güçlü bir şekilde dönmüştü. Bu durumdan da tekrar daha güçlü bir şekilde çıkacaktır" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı