Beşiktaş Savunma bakanları!

Savunma bakanları!

20.09.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

2012-13 sezonunda 49 gol yiyerek eleştiri oklarını üzerine çeken Beşiktaş, bu sezon ligde oynadığı dört maçın üçünde kalesini gole kapadı.

Savunma bakanları

ENGİN DAVRAN

Bilic’in gelişiyle düzenli forma şansı yakalayan Sivok-Escude ikilisi, dört maçta da forma giydi ve üçünde rakip forvetlere gol şansı tanımadı. Tecrübeli ikilinin defansif başarılarının yanında hücuma sağladıkları katkı da gözden kaçmıyor. İki savunmacı 3 gol ve 1 asist ile takım için ne kadar önemli olduklarını gösterdiler. Geçen sezon sadece 14 maça çıkabilen Escude gol atma başarısı gösteremezken, bu sene 4. haftada 2. golüne ulaştı.

Haberin Devamı

Samet Aybaba döneminde fazla forma şansı bulamayan Sivok-Escude ikilisi, geride bıraktığımız sezonda sadece 5 maç birlikte ilk 11’de başlayabildi. Bu karşılaşmalarda Beşiktaş 3 galibiyet alırken, 1 kez berabere kaldı, bir defa da sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Sivok-Escude ayrıca 100. yıldaki Zago(34)-Ronaldo(30) ikilisini akıllara getirmeye başladı. Hatta aralarında benzerlik Beşiktaşlı taraftarları da şaşkına çeviriyor. Şu an Escude 34, Sivok’un ise 30 yaşında olması da Zago-Ronaldo ikilisini hatırlattı.

Yazarlar