Gaziantep FK Selçuk İnan: Alabildiğimiz kadar puan almak istiyoruz!

Selçuk İnan: Alabildiğimiz kadar puan almak istiyoruz!

21.04.2024 - 22:11 | Son Güncellenme:

Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan, Kasımpaşa maçından sonra konuştu.

Selçuk İnan: Alabildiğimiz kadar puan almak istiyoruz

Süper Lig'in 33'üncü haftasında Kasımpaşa'yı 2-0'lık skorla mağlup eden Gaziantep FK'da teknik direktör Selçuk İnan açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Ligde kalan maçların tamamının final havasında geçeceğini ve kendilerinin de bu bilinçle hareket ettiğini vurgulayan Selçuk İnan, “Artık her maç final. Bu şekilde bakınca zorluk derecesi yüksek maçlara çıkıyoruz. Bugün oynadığımız Kasımpaşa maçı da onlardan birisiydi. Kendi sahamızda ve seyircimiz önünde oynamak bizim adımıza avantajdı ve bunu iyi kullandık. Oyuncusu, hocası, başkanı, yönetimi, taraftarı ile hep beraber bu maçı kazandık. Emeği geçen herkese özellikle de oyuncularımızı tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum” dedi.

Ligde 5 maç kaldığını ve 15 puana talip olduklarına değinen İnan, “Biz tüm maçlara kazanmak için çıkıyoruz. Bundan sonra da kalan maçlarımızda alabildiğimiz kadar puan almak istiyoruz. Artık çok zor bir dönemeçteyiz ve her maç final havasında geçeceği için kazanabildiğin tüm puanları kazanman gerekiyor. Biz de tüm maçlarımıza bu anlayışla çıkıyoruz. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Trabzon maçında da puan veya puanlar almak temel hedefimiz olacak” diye konuştu.

 

Yazarlar