Galatasaray Selçuk İnan'dan Galatasaray itirafı! 'Hedefim A Milli Takım seviyesi'

Selçuk İnan'dan Galatasaray itirafı! 'Hedefim A Milli Takım seviyesi'

16.03.2023 - 19:53 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'nın teknik direktörü Selçuk İnan gündemi değerlendirdi. İlk teknik direktörlük deneyimini lacivert-beyazlılarda yaşayan genç çalıştırıcı, Galatasaray ile ilgili bir itirafta bulundu. Selçuk İnan, hedefinin A Milli Futbol Takımı olduğunu dile getirdi.

Selçuk İnandan Galatasaray itirafı Hedefim A Milli Takım seviyesi

Kasımpaşa Teknik Direktörü Selçuk İnan suskunluğunu bozdu. Tecrübeli teknik direktör, Kasımpaşa'daki deneyimini anlattı. Galatasaray'da 9 sene futbolculuk ve 2 sene de yardımcı antrenörlük yapan Selçuk İnan, sarı-kırmızılılarla ilgili bir itirafta bulundu.

Haberin Devamı

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızla ilgili konuşarak sözlerine başlayan Selçuk İnan, "Unutmayalım, desteğimize devam edelim. Oradaki insanların hala ihtiyaçları var. Elimizden geldiğince yardıma devam edelim. Şanlıurfa'da yaşanan sel felaketinde hayatını kaybedenler için de Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Selçuk İnandan Galatasaray itirafı Hedefim A Milli Takım seviyesi

"ÇOK MUTLUYUM"

Kasımpaşa'daki 4 aylık tecrübesinden söz eden Selçuk İnan, A Spor'a yaptığı açıklamada; "Yaklaşık 4 aydır görevdeyim. Bu benim ilk teknik direktörlük deneyimim. Çok mutluyum. En mutlu olduğum şeylerden biri kendimle beraber takımımın da geliştiğini görebiliyorum. Takımın gelişime açık olması ayrıca mutlu ediyor" diye konuştu.

Lacivert-beyazlı takımın şu ana kadar gösterdiği performansı değerlendiren Selçuk İnan, "Hem defansif hem ofansif birçok şeyi deneyebiliyoruz, artık sahaya yansıtabiliyoruz. Oyun olarak belli bir şeyi oturttuk. Her maç ayrı bir oyunu oynayabiliyoruz. Ofans olarak henüz kafamdaki sonuçları alamadım diyebilirim" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Selçuk İnandan Galatasaray itirafı Hedefim A Milli Takım seviyesi

Kasımpaşa'da seri galibiyetler almaları gerektiğini vurgulayan Selçuk İnan, "Tüm puanlara talibiz. Alt tarafta bu kadar çekişmeli bir sezon daha önce hatırlamıyorum. Bu da ligin kalitesini gösteriyor. Artık hocalar oyuncularına çok üst seviye antrenmanlar yaptırabiliyor. Artık her takım her takımı yenebilecek düzeyde. Alabileceğimiz kadar çok puan istiyoruz. Seri yakalamak istiyoruz. Bir maçı kazanıp öbürünü kaybedince çok uzaklaşamıyorsunuz aşağılardan. Tek hedefimiz seri galibiyetler" açıklamasını yaptı.

"HEDEFİM A MİLLİ TAKIM"

A Milli Futbol Takımı'nda teknik direktörlük yapmayı hedeflediğini ifade eden Selçuk İnan, "Tabii ki hedeflerim var. Futbola başladığımda hedefim olabilecek en üst seviyeye çıkmaktı. Kendi ülkemde en üst seviyeye çıkabildim. Teknik direktörlük kariyerimde de hedefim en yukarıda hocalık yapabilmek. A Milli Takım seviyesine çıkabilmek. Eğer futbolun içindeyseniz işin zirvesi orası oluyor" dedi.

Selçuk İnandan Galatasaray itirafı Hedefim A Milli Takım seviyesi

"KENDİMİ GALATASARAY'DA GÖRÜYORUM"

Galatasaray'da teknik direktörlük hayali kurduğunu belirten Selçuk İnan, "Tabii ki kendimi Galatasaray'da görüyorum. Hayatım boyunca en üstü hedefledim hep. Galatasaray Türkiye'de en üst seviye. Orada 9 sene futbolculuk, 2 sene de yardımcı antrenörlük yapmış biri olarak, defalarca kupalar kazanmış biri olarak, kaptanlık yapmış biri olarak orada teknik direktörlük yapmak tabii ki benim için çok büyük onur. En büyük hedeflerden bir tanesi. İnşallah zamanı geldiğinde, oraya layık görüldüğümde, o görevi layıkıyla yerine getiririm" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Dünya futbolunda örnek aldığı teknik direktörler arasında Jürgen Klopp'un olduğunu açıklayan Selçuk İnan şu ifadeleri kullandı:

"Onun sistemini benimsiyorum. Ama her zaman bulunduğunuz takım, ortam onu yapmaya engel olabiliyor. Kolay değil. Oyuncu kalitesi, maddiyat, seyirci gibi faktörler var. Neredeysem, oranın en iyisini yapmaya çalışacağım."

Yazarlar