ING Basketbol Süper Ligi Semih Erden'den 'Saba Tümer' yalanlaması

Semih Erden'den 'Saba Tümer' yalanlaması

19.09.2015 - 17:22 | Son Güncellenme:

Basketbol dünyanın önemli isimleri, 'ballbasket2015' organizasyonuyla Metrocity AVM'de buluştu, sporseverler sohbete doydu. Semih Erden, özel hayatında ciddi bir birlikteliğin olmadığını, böyle bir durumun yaşanması halinde de bunu saklamayacağını söyledi.

Semih Erdenden Saba Tümer yalanlaması

Yeni sezonda Darüşşafaka Doğuş forması giymeye hazırlanan milli basketbolcu Semih Erden, antrenör Ertuğrul Erdoğan ve ekranların sevilen ikilisi İsmet Badem ile Murat Murathanoğlu'nun konuşmacı olduğu organizasyon, Sport2000 mağazasında düzenlenen kokteyl ile başladı. Halka açık panel ile devam eden dev buluşmayı, basketbol dünyasının ve spor medyasının önemli isimleri de takip etti. Milli basketbolcu Semih Erden, sempatik tavırları ile günün yıldızı olurken, gençlere 'asla pes etmeyin' tavsiyesinde bulundu. Yıldız oyuncu, kendisinin Ülker altyapısında basketbola başladığını ancak beğenilmeyip gönderildiğini, yine de pes etmediğini ve Darüşşafaka'da yeniden mücadeleye girerek bugünlere geldiğini anlattı. Fenerbahçe Ülker formasını büyük bir gururla giydiğini de ifade eden Semih Erden, geçen yıl fazla süre almamasının nedeni sorulduğunda, "İnanın bir oyuncunun yapabileceği her şeyi yaptım, çok çalıştım. Süre aldığımda elimden gelen çabayı da gösterdim ama sonuçta takımın bir antrenörü vardı ve Obradovic'in kararı bu yönde oldu" dedi.

Haberin Devamı

Nowitzki’ye yapılanı Hidayet’e yapmadık

Türkiye’de başarılı insanlara verilen değerin artması gerektiğini de ifade eden yıldız basketbolcu, “Almanya’da Nowitzki, kaybettikleri ve ev sahipliği yaptıkları şampiyonadan elendikleri maçın ardından ayakta alkışlanarak uğurlandı. Ama biz Hidayet Türkoğlu gibi, her çağrıldığında milli takıma gelmiş, Türk basketbolunu NBA’de en üst düzeyde temsil etmiş, bu ülkenin kazandığı madalyalarda büyük pay sahibi olmuş bir isme aynı şeyi yapmadık, Hidayet gibi isimler, daha büyük önemi hakkediyor” şeklinde konuştu.

Saba Tümer açıklaması

Yıldız oyuncu, özel hayatında ciddi bir birlikteliğin olmadığını, böyle bir durumun yaşanması halinde de bunu saklamayacağını söylerken, bir soru üzerine, "Saba Tümer zaten gerekli şeyleri söylemişti. 'Semih benim kardeşimdir' ifadesini kullandı. Gerçekten çok çok yakın, bir o kadar da çok sevdiğim bir arkadaşım, kardeş gibiyiz. Bunun neden ısrarla gündemde tutulduğunu bilmiyorum. Ama ciddi bir birlikteliğim olursa bunu saklamayacağımı da tekrar hatırlatayım" açıklamasını yaptı, "Bu soruyu sorduğunuza göre bir şeyler düşünüyorsunuz, bir durum varsa haberim olsun" diyerek salonu kahkahalara boğdu.

Haberin Devamı

Devşirmeye karşıyım ama...

A Milli Basketbol Takımı ve Fenerbahçe gibi önemli organizasyonlarda görev almış Ertuğrul Erdoğan ise 12 Dev Adam'ın devşirme ismi Boby Dixon'ın performansı hakkında sorulan soruya, "Ben devşirmeye net olarak karşıyım. Ancak illahki birisi olacaksa, Dixon'ın canla başla oynadığını ve yararlı olduğunu gördüm. Ancak bizim üzerinde durmamız gereken asıl konu, alt yapıda Sergio Rodriguez gibi star isimlerin önünde olan Hakan Demirel, Kenan Sipahi gibi yeteneklerimizin neden istediğimiz seviyeye gelmediğidir. Buna çözüm bulmalıyız" ifadesini kullandı.

Basketbol dünyanın sevilen ikilisi İsmet Badem ile Murat Murathanoğlu da, yaşadıkları keyifli anıları izleyenlerle paylaştı, gençlere tavsiyelerde bulunarak paneli tamamladı.

Panel sonunda Metrocity yetkilileri konuklara çiçek takdim ederek teşekkür etti.

Yazarlar