Fenerbahçe Senad Ok, Fenerbahçe kulisini paylaştı: Yönetim izin vermeyecek

Senad Ok, Fenerbahçe kulisini paylaştı: Yönetim izin vermeyecek

03.04.2024 - 13:47 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe'de son gelişmeleri Milliyet Fenerbahçe muhabiri Senad Ok canlı yayında değerlendirdi.

Olağanüstü Genel Kurul sonrası Fenerbahçe'deki sıcak gelişmeleri Milliyet Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, Skorer'den Nergis Aşkın'a değerlendirdi.

Haberin Devamı

ÜYELER CAMİAYA SAHİP ÇIKTI
İnsanların geliş amacı Fenerbahçe çekilsin mi çekilmesin mi oylamasıydı. Bunun aksi olunca bir hayal kırıklığı oldu. Fenerbahçe'nin ihtiyacı olduğunda camianın 24 bin kişi toplaması inanılmaz bir olay. Camiaya sahip çıktı bu bir kazanımdır. Bir oylama olmadı ama bu çekilme gündeme geldiğinde herkesin toplanacağını görmüş olduk. Eyleme dönüştü. 3 ay ertelendi şu an.

Olumsuz tarafı Özbekistan'dan Almanya'dan gelenler vardı. El kaldırmak için geldiler. Oraya gelen insanların hiçbir şeyden çekinmediğini, korkmadığını gördük aslında. Büyük bölümü ligden çekilmeyi onaylayacak insanlardı. Fenerbahçe kongresi başkana bu yetkiyi verirdi ama başkan bunu kullanmayabilirdi. Hemen kullanmasa da o yetki başkanda olurdu. Bu olmayınca biraz eleştiri oldu. Belki böyle olacağı bilinseydi bu kadar insan gelmezdi.

Haberin Devamı

YÖNETİM İZİN VERMEYECEK
Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa maçı için net bir şey yok. Yönetim bir daha değerlendirme yapacak. Genç takım çıktı diyelim fark yedi buna yönetim izin vermeyecektir.

Adana Demirspor maçında Fenerbahçe'nin 2 eksiği var. King ve Osayi.. Fred, Mert Hakan, Cengiz ve İsmail'in bir sakatlığı yok fakat bazılarının oynamama ihtimali var. Belki Fred kenarda olabilir. Bunlar oynamazsa Fenerbahçe zorlanabilir.

LIVAKOVIC'İN AİLESİ ÇOK KORKTU
Livakovic biraz duygusal. Ailesi çok korktu. Hiçbir şey yokken adama yumruk attılar. Ailesi şaşırdı tabi. Çocuğu yeni doğdu. Gitmek istedi ama ikan edildi. En son olarak şu anda takım kenetlenmiş durumda. Herhangi bir sıkıntı yok.

 

Yazarlar