Fenerbahçe Senad Ok kulis bilgisini açıkladı! Fenerbahçe'de futbolcuların 'Kadıköy' gerçeği

Senad Ok kulis bilgisini açıkladı! Fenerbahçe'de futbolcuların 'Kadıköy' gerçeği

21.02.2024 - 13:14 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Süper Lig'de liderliği yarışını sürdürürken takımdaki son gelişmeleri Milliyet Gazetesi Fenerbahçe muhabiri Senad Ok canlı yayında değerlendirdi. Kulis bilgisini paylaşan Ok, Kadıköy'deki baskının altını çizdi.

Süper Lig'de son olarak Çaykur Rizespor'a 1-0 geriye düşmesine rağmen sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılan Fenerbahçe'deki gelişmeleri Milliyet Gazetesi Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, Nergis Aşkın'a değerlendirdi. Ok, sarı-lacivertli takımın Kadıköy'de hissettiği baskıyı anlatırken deplasmandaki geri dönüşlerden örnek verdi.

Haberin Devamı

 

FRED KASIMPAŞA MAÇINDA KULÜBEDE OLABİLİR
Fred takımla çalışmalar bir tık geç başladı. İlk 11 olması zor. Kadroda olabilir. Sohbetlerden çıkardığım kadarıyla Fred'in Kasımpaşa maçında kulübede olma ihtimali var.

King'in tedavisi devam ediyor. Hocanın güvendiği, alternatif gördüğü isimlerden. Fenerbahçe içeride Trabzonspor, Galatasaray maçını çeviremedi. DIşardıda Başakşehir, Gaziantep, Rize maçlarını çevirdi. Deplasmanda döndürebiliyor bu mücadeleleri.

OYUNCULAR KADIKÖY'DE BASKI HİSSEDİYOR
Bunu bir bilgi olarak söylüyorum. Futbolcularda Kadıköy baskısı oluyor. Gol gelmeyince, gecikince oyuncular onu hissediyor. Deplasmanda daha rahat oluyor. Oyuncularda biraz paniğe sevk ediyor baskı. Bunun çözülmesi gerekiyor. Deplasman seyircisi hiç susmaz. İçeride böyle olmuyor. Çatlak sesler, uğultular olabiliyor.

Haberin Devamı

KARTAL, DEPLASMANDA DAHA RAHAT KARAR VERİYOR
Serdar Dursun yerine Batshuayi'yi bekliyordum Rize'de. Kadıköy'ün dışında daha rahat karar veriyor İsmail Kartal. Bu maçları çeviren hoca, Kadıköy'de daha büyük hatalar yapıyor. Üç oyuncu birden değiştiriyor, Dzeko kenara geliyor.

İhtiyaca göre İsmail Kartal çift forvete döner bence. Syzmanski var, İrfan var. Becao kadroya girme ihtimali var.

HAKAN ÇALHANOĞLU'NU İTALYA'DA EL ÜSTÜNDE TUTUYORLAR

Şampiyonlar Ligi'ndeki Inter - Atletico Madrid maçını İtalya'da takip eden Senad Ok, maça ilişkin olarak şu görüşlerde bulundu: Hakan Çalhanoğlu sahanın en iyilerinden biriydi dün. Inter eksiklerden kaynaklı sıkıntı yaşadı. Şunu gördüm, gerçek futbol nasıl oynanıyormuş fark ettim. Aynı oyunla sabırla devam etmek, seyircinin buna kösterk değil destek olması. Tribün ve takım uyumu vardı.

Hakan ile sohbet ettim. Ona büyük ilgi var İtalya'da. Keyfi çok yerinde. Mağazalarda en çok satılan iki formadan biri Hakan'ın. Bizim ülkemizde bu kadar eleştiri varken Hakan el üstünde tutuluyor. Dünyanın sayılı orta sahalarından biri olarak lanse ediliyor.