Beşiktaş Şenol Güneş 'hazır değil' demişti! Yeni transfer şans bulamadı

Şenol Güneş 'hazır değil' demişti! Yeni transfer şans bulamadı

02.10.2023 - 18:15 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Konyaspor deplasmanının ardından yeni transferlerin performansı hakkında konuşmuştu. Tecrübeli teknik direktörün bu sözlerinin ardından gözler yeni transferlerin performansına çevrildi.

Şenol Güneş hazır değil demişti Yeni transfer şans bulamadı

Trendyol Süper Lig'in 7'nci haftasında Konyaspor deplasmanından 2-0'lık skorla galip ayrılan Beşiktaş'ta Şenol Güneş dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu. Yeni transferlerin performansı hakkında konuşan Şenol Güneş şu ifadeleri kullanmıştı:

Haberin Devamı

"Başarısız sonuçlardan zaten ben sorumluyum. Dolayısıyla o zaman oyuncuların ve yönetimin yakasını bırakalım. Ama hem başkan hem bana, daha sonra oyuncuya geldiği zaman, transferde hepsi mükemmel çıkmadı. Bütün oyuncularımız hazır değil. Bunlar eleştirecek. Biz de onları değerlendiriyoruz."

Şenol Güneş'in bu sözleri sonrası gözler yeni transferlere çevrildi. İşte Beşiktaş'ın sezon başında kadrosuna kattığı oyuncuların şu ana kadar gösterdiği performans...

MILOT RASHICA

Beşiktaş'ın Norwich City'den 5 milyon 250 bin euro bedelle transfer ettiği Milot Rashica, şu ana kadar 9 müsabakada forma şansı buldu. Şenol Güneş'in 448 dakika şans verdiği Milot Rashica bu maçlarda 2 gol ve 1 asist üretti.

BAKHTIYOR ZAYNUTDINOV

Haberin Devamı

Siyah-beyazlıların CSKA Moskova'dan 4 milyon 500 bin euro bedelle renklerine bağladığı Bakhtiyor Zaynutdinov, siyah-beyazlı formayla 218 dakika forma şansı buldu. Kazakistanlı futbolcu 8 maçta rakip fileleri 1 kez havalandırma başarısı gösterdi.

JEAN ONANA

Beşiktaş'ın Lens'tan 4 milyon euro bedelle kadrosuna kattığı Jean Onana, siyah-beyazlılarda 6 maça çıktı. Genç oyuncuya Şenol Güneş tarafından 109 dakika şans verildi. Jean Onana bu süreçte 1 asist üretti.

DANIEL AMARTEY

Siyah-beyazlıların sezon başında bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığı Daniel Amartey şu ana kadar 8 maça çıktı. Ganalı stoper bu maçlarda rakip fileleri 1 kez havalandırdı. Tecrübeli oyuncu toplamda 586 dakika forma şansı buldu.

ALEX OXLADE CHAMBERLAIN

Beşiktaş'ın bonservis bedeli olmadan renklerine bağladığı Alex Oxlade Chamberlain, 8 mücadelede oynama başarısı gösterdi. Tecrübeli futbolcu bu maçlarda 236 dakika forma şansı buldu. Alex Oxlade Chamberlain, Beşiktaş'ta 1 gol sevinci yaşadı.

ANTE REBIC

Siyah-beyazlıların bonservis bedelsiz kadrosuna kattığı Ante Rebic şu ana kadar 7 maça çıktı. Ante Rebic bu müsabakalarda gol ya da asist katkısı veremedi.

ERIC BAILLY

Beşiktaş, Manchester United'dan ayrılan Eric Bailly'i renklerine bağladı. Siyah-beyazlıların yeni transferi şu ana kadar 2 maça çıktı. Eric Bailly bu süreçte 174 dakika forma şansı buldu.

Haberin Devamı

Yazarlar