Futbol Şenol Güneş'in kardeşi Bahaddin Güneş hastaneye kaldırıldı

Şenol Güneş'in kardeşi Bahaddin Güneş hastaneye kaldırıldı

31.01.2023 - 10:45 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in kardeşi Bahaddin Güneş, bugün sabah saatlerinde fenalaşarak kalp krizi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Şenol Güneşin kardeşi Bahaddin Güneş hastaneye kaldırıldı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in kardeşi Bahaddin Güneş, kalp krizi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

HAYATİ TEHLİKESİ YOK

Öğrenilen bilgilere göre bugün sabah saatlerinde fenalaşan İnegölspor Teknik Direktörü Bahaddin Güneş'in hayati tehlikesi bulunmuyor. Güneş, hastanede müşahede altında tutuluyor. 

İNEGÖLSPOR'DAN AÇIKLAMA

İnegölspor, Bahaddin Güneş'in durumunun iyi olduğunu şu ifadelerle açıkladı: "Bugün sabah saatlerinde fenalaşarak hastaneye kaldırılan ve kalp krizi şüphesiyle hastaneye sevk edilen teknik direktörümüz Bahaddin Güneşin şu anda durumu iyi ve anjiyo yapılacak. Hocamıza geçmiş olsun dileklerimizi sunar, tez zamanda iyileşip aramıza dönmesini temenni ederiz. "

TFF'DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Türkiye Futbol Federasyonu'da kalp krizi şüphesiyle hastaneye kaldırılan İnegölspor Teknik Direktörü için geçmiş olsun mesajı paylaştı: "Bugün sabah saatlerinde fenalaşan ve kalp krizi şüphesiyle hastaneye kaldırılan İnegölspor Teknik Direktörü, A Milli Takımımızda 2 dönem teknik direktörlük görevini başarıyla gerçekleştirmiş Sayın Şenol Güneş'in kardeşi Bahaddin Güneş'e acil şifalar diliyor, ailesine ve İnegölspor camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bahaddin Güneş'ten kısa süre içerisinde güzel haberler almayı ve sağlığına kavuşarak aramıza dönmesini temenni ederiz."

Haberin Devamı

TRABZONSPOR VE BURSASPOR DA MESAJ YAYIMLADI

Trabzonspor Kulübü: "Sabah saatlerinde fenalaşan ve kalp krizi şüphesiyle hastaneye kaldırılan İnegölspor teknik direktörü, eski futbolcumuz ve antrenörlerimizden Bahaddin Güneş'e acil şifalar diliyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz."

Bursaspor Kulübü: “Bugün sabah saatlerinde fenalaşan ve kalp krizi şüphesiyle hastaneye kaldırılan İnegölspor Teknik Direktörü Bahaddin Güneş'e acil şifalar diliyor, ailesine ve İnegölspor camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”