Beşiktaş Şenol Güneş’ten şampiyonluk yarışı yorumu! 'Önemli olan zoru başarmaktır'

Şenol Güneş’ten şampiyonluk yarışı yorumu! 'Önemli olan zoru başarmaktır'

09.05.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş’ın hocası Şenol Güneş, taraftarın takıma verdiği destekle engelleri birer birer aştıklarının altını çizdi, “Onları mutlu edebilmek için varımızı, yoğumuzu ortaya koyuyoruz. Yine onların desteğiyle kalan üç maçı da kazanacağız, merak etmesinler, bize güvensinler” dedi

Şenol Güneş’ten şampiyonluk yarışı yorumu Önemli olan zoru başarmaktır

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Süper Lig’de Adana Demirspor (D), Kasımpaşa (D) ve Konyaspor’la oynayacakları son 3 maçı kazanarak sezonu başarılı bir şekilde kapatmak istediklerini söyledi. Şampiyonluk yarışını değerlendiren Güneş, ligde çıkış yakalamalarının temelinde oyuncularının kazanma arzusunun ön planda olduğunu ifade etti.

Siyah-beyazlı hoca, “Taraftarımızın bizleri sahiplenmesi çok önemli bir faktör. Onları mutlu edebilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Biz sadece işimize bakıyoruz, kalan üç maça konsantre olduk. Üç maçı da kazanacak gücümüz ve kalitemiz var. Her maçın zorluk derecesi farklıdır. Örneğin Antalya maçında ilk yarı baskı yapmak istedik, tam tersi baskıyı biz yedik. Ne var ki ikinci yarıda Antalya karşısındaki oyun taktiğimiz tuttu, baskıyı yaptık ve üç puan alarak maçı noktaladık” dedi.

Haberin Devamı



Beşiktaş’ın taraftarına umut verdiğine vurgu yapan Şenol Güneş sözlerine şöyle devam etti:

“Bu oyunda bazen inişli, çıkışlı performanslar doğaldır. Kaldı ki biz takım olarak kalitemizi biliyoruz, hele hele kazanma arzusu üst seviyede olan bir ekipten söz ediyorum. Önemli olan zoru başarmaktır. Biz zorlukları aşa aşa buraya geldik, yolumuza da emin adımlar devam ediyoruz. Taraftarımızın bizi sahiplenmesi, sınırsız destek vermesi, hep yanımızda olmaları bu çıkışın en önemli dişlilerinden birisidir. Onları mutlu edebilmek için varımızı, yoğumuzu ortaya koyuyoruz, sağolsunlar, iyi ki varlar. Yine onların destekleriyle kalan üç maçı da kazanacağız, merak etmesinler, bize güvensinler.

Şenol Güneş’ten şampiyonluk yarışı yorumu Önemli olan zoru başarmaktır

COLLEY BABA OLDU

Beşiktaş’ın başarılı stoperi Omar Colley baba oldu. Gambiyalı futbolcunun İstanbul’da dünyaya gelen oğluna Omar Junior Colley ismi verildi. Bu arada dizindeki sakatlığı yüzünden Antalyaspor maçında takımdaki yerini alamayan Colley’in büyük ölçüde iyileştiği ve Adana Demirspor’la 21 Mayıs Pazar günü oynanacak karşılaşmada forma giyeceği öğrenildi.

Haberin Devamı

MAXİM SEZON SONU

Kartal’da Gaziantep FK’dan kiralanan Alexandru Maxim’in durumu sezon sonu netlik kazanacak. Trabzonspor ve Antalyaspor maçlarında ilk 11’de sahaya çıkan ancak bulduğu şansları yeteri kadar iyi kullanamayan 32 yaşındaki Rumen futbolcuyla ilgili karar sezon sonu verilecek. Teknik Direktör Şenol Güneş kadroda tutulmasını isterse Maxim için Gaziantep’le bonservis pazarlığı yapılacak. Güneş’in olumsuz görüş bildirmesi durumunda ise kiralık sözleşmesi bitecek oyuncuyla yollar ayrılacak. Bu arada geciken alacakları nedeniyle geçen hafta Gaziantep FK’ya ihtarname gönderen yıldız oyuncunun serbest kalma ihtimali de bulunuyor. Serbest kalması durumunda Rumen futbolcuyla 1+1 yıllık sözleşme yapılabileceği ifade edildi.


Yazarlar