Milli Takım Serdar Dursun, A Milli Takım'ı sırtladı! Kuntz tedbirli

Serdar Dursun, A Milli Takım'ı sırtladı! Kuntz tedbirli

13.06.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’de sessiz sedasız en skorer isim olan Serdar Dursun, A Milli Takımı’nın da gol yükünü sırtladı.

Serdar Dursun, A Milli Takımı sırtladı Kuntz tedbirli

Görev verildiğinde yapan, yedek kaldığında da bir profesyonel olarak sesini çıkarmayan başarılı oyuncu, sarı-lacivertli ekipte İsmail Kartal ile birlikte istikrarı yakalamıştı. Buradaki başarısı da ona ay-yıldızlı ekibin kapılarını açtı. Sonradan oyuna girmesine rağmen 2-0 kazanılan Lüksemburg maçında da ikinci gole imza atan Serdar, 7 maçta 7 kez rakip fileleri havalandırırken, 40 dakikaya bir gol sığdırdı.

Haberin Devamı

KRALLIKTA ZİRVEDE

UEFA Uluslar Ligi’nde de en çok gol atan futbolcu olarak ön plana çıkan ve Burak Yılmaz’ı aratmayan Serdar Dursun, Erling Haaland'la birlikte üç golü bulunan 4 futbolcuyla yarışa girdi. 90 dakika sahada kaldığı Litvanya karılaşmasında 2, sonradan oyuna girdiği Faroe Adaları ile Lüksemburg müsabakalarında ise birer golü bulunan başarılı oyuncuyu üçer golle takip eden isimler ise şöyle: Khvicha Kvaratskhelia (Gürcistan), Anastasios Bakasetas (Yunanistan), Janis Ikaunieks (Letonya) ve Abat Aymbetov (Kazakistan).

RIDVAN YILMAZ KADRODAN ÇIKTI

Beşiktaş’tan A Milli Takım’a giden Rıdvan Yılmaz, sakatlığı nedeniyle yarın İzmir’de oynanacak Litvanya karşılaşmasının kadrosundan çıkarıldı. Öte yandan milli takım İzmir’e gelişinin ardından maçın hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Stefan Kuntz yönetiminde Gürsel Aksel Stadyumu’nda yapılan antrenmanda, Lüksemburg maçına 11’de başlayan isimler rejenerasyon yaparken, diğerleri duran top çalıştı.

Haberin Devamı

TEDBİRLİ KUNTZ

UEFA Uluslar C Ligi’nde üç maçta 9 puan alarak yoluna kayıpsız devam eden A Milli Takımımızın Teknik Direktörü Stefan Kuntz, “Grupta lideriz, Litvanya ve Lüksemburg’u sahamızda konuk edeceğiz. Artık play-off’ları düşünmeye başlayabilir miyiz?” sorusuna, temkinli yaklaştı. Alman çalıştırıcı, “Kesinlikle öyle düşünme gibi bir durumumuz olmamalı. Şu anda yalnızca oynayacağımız maçı (Litvanya) düşünmeliyiz. Daha sonra farklı konularda düşünme durumunda olabiliriz” ifadesini kullandı.