Fenerbahçe Serdar Dursun sahnede! Bruma aylar sonra Fenerbahçe formasını giydi

Serdar Dursun sahnede! Bruma aylar sonra Fenerbahçe formasını giydi

03.12.2022 - 20:46 | Son Güncellenme:

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, yapılan hazırlık maçları ile Dünya Kupası arasını değerlendiriyor. Sarı-lacivertliler, sahasında Villarreal'ı konuk etti. Oynanan karşılaşmaya Fenerbahçe'de Serdar Dursun damga vurdu.

Serdar Dursun sahnede Bruma aylar sonra Fenerbahçe formasını giydi

2022 Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arayı boş geçmek istemeyen Fenerbahçe özel maçta Villarreal'ı konuk etti Müsabaka Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Ülker Stadyumu'nda oynandı. Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Serdar Dursun, gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çekti.

Haberin Devamı

RAYO VALLECANOYU MAĞLUP ETTİ

Fenerbahçe, 2022 FIFA Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada Kulüpler Birliği Vakfı tarafından organize edilen dostluk turnuvasında La Liga ekiplerinden Rayo Vallecano’yu 3-1 mağlup etti.

FENERBAHÇE’DE 9 EKSİK

Fenerbahçe’de belindeki ağrıları sebebiyle enjeksiyon ve radyofrekans uygulamaları yapılan kaleci Altay Bayındır, gribal enfeksiyonu bulunan Osayi- Samuel, sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Arda Güler, Emre Mor, Joao Pedro, Luan Peres, kadroda yer almadı. Dünya Kupası’ndan dönen ve izinli olan Valencia ile Batshuayi forma giyemedi. Crespo ise teknik heyetin kararı doğrultusunda dinlendirildi. 

ALTAY'IN DURUMU AÇIKLANDI

Fenerbahçe'den gelen açıklamada, "Profesyonel Futbol A Takım Kaptanımız Altay Bayındır’a bir süredir şikayetçi olduğu bel ağrısı nedeniyle bugün enjeksiyon ve radyofrekans uygulamaları yapılmıştır. Oyuncumuz rehabilitasyon sürecinin ardından Antalya kampına katılacaktır. Kamuoyunun bilgisine sunarız." ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

VILLARREAL GOL PERDESİNİ AÇTI

Maç tempolu başladı ve Villarreal 24. dakikada öne geçti. Hızlı gelişen Villarreal atağında Collado'nun soldan çevirdiği topta ceza alanında boş pozisyonda Capoue topa vurdu ve meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 

Serdar Dursun sahnede Bruma aylar sonra Fenerbahçe formasını giydi

NET FIRSAT KAÇTI

Karşılaşmanın 28. dakikada Villarreal net bir pozisyondan yararlanamadı. Villarreal atağında Quintero, kaleci Ertuğrul Çetin'i geçti ve boş kaleye gönderdi ancak top yandan auta gitti.

SERDAR DURSUN KARŞILIK VERDİ

Fenerbahçe'de Alioski'nin ortasında Serdar Dursun yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına Serdar Dursun geçti ve kendine has stiliyle topa geldi ve sağ ayağıyla sağ üst köşeye gönderdi ve golünü attı.

Serdar Dursun sahnede Bruma aylar sonra Fenerbahçe formasını giydi

PEDRO'YU UNUTMADILAR

Fenerbahçeli futbolcular, attıkları golün ardından Rayo Vallecano maçında talihiz bir sakatlık geçiren Joao Pedro'yu unutmadı. Serdar Dursun, attığı gol sonrası Pedro'nun formasını aldı ve sevinci bu şekilde yaptı. 

Joao Pedro, golden sonra sosyal medyadan, "Teşekkürler Serdar, teşekkürler arkadaşlar" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Serdar Dursun sahnede Bruma aylar sonra Fenerbahçe formasını giydi

GOL OFSAYTA TAKILDI

Oynanan mücadelenin 40. dakikasında Zajc'ın sol çaprazdan çevirdiği topta arka direkte Szalai çevirdi ve Serdar Dursun topu ağlara gönderdi ancak karşılaşmanın hakemi ofsayt bayrağını kaldırdı.

İRFAN CAN İLK KEZ OYUNDA

Fenerbahçe'nin sezon başında Göztepe'den kiralık olarak kadrosuna kattığı İrfan Can Eğribayat, Fenerbahçe forması ile ilk maçına çıktı. Eğribayat, 56. dakikada Ertuğrul Çetin'in yerine oyuna dahil oldu. 

Serdar Dursun sahnede Bruma aylar sonra Fenerbahçe formasını giydi

SERDAR MÜTHİŞ VURDU TOP DİREKTEN DÖNDÜ

Maçta gösterdiği performans ile dikkat çeken Serdar Dursun, 58. dakikada direğe takıldı. Zajc, rakip savunma çıkarken araya girdi ve topu Serdar'a aktardı. Serdar Dursun, topa gelişine müthiş bir vuruş yaptı ancak meşin yuvarlak üstten direğe çarptı ve auta gitti.

BRUMA, AYLAR SONRA OYUNDA

Fenerbahçe'de Bruma, aylar sonra tekrardan sarı-lacivertli forma ile oyuna girdi. Jore Jesus'un kadrosuna yer alamayan Bruma, oynanan hazırlık maçının 72. dakikasında oyuna dahil oldu.

Serdar Dursun sahnede Bruma aylar sonra Fenerbahçe formasını giydi

FENERBAHÇE, KING İLE ÖNE GEÇTİ

Haberin Devamı

Karşılaşmanın 78. dakasında Fenerbahçe, Joshua King ile öne geçti. Uzun gönderilen pasta Mert Hakan, kafayla indirdi ve King önünde bulduğu topu ağlarla gönderdi.

Serdar Dursun sahnede Bruma aylar sonra Fenerbahçe formasını giydi

Fenerbahçe, oynanan bu özel maçta rakibi Villarreal'i 2-1'lik skorla geçti.