Beşiktaş Serdar Sarıdağ, Sergen Yalçın iddiasını canlı yayında açıkladı

Serdar Sarıdağ, Sergen Yalçın iddiasını canlı yayında açıkladı

03.04.2023 - 16:55 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Beşiktaş deplasmanda Fenerbahçe'yi 4-2 mağlup etti. Milliyet Gazetesi Beşiktaş muhabiri Serdar Sarıdağ derbi sonrası Sergen Yalçın ile ilgili kulis bilgisini aktardı. Sarıdağ ayrıca VAR hakemi Alper Ulusoy'u sert şekilde eleştirirken Türkiye'nin tek derbisini açıkladı.

Serdar Sarıdağ, Sergen Yalçın iddiasını canlı yayında açıkladı

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe sahasında ezeli rakini Beşiktaş'a 4-2 mağlup olarak şampiyonluk yolunda büyük bir darbe aldı. Milliyet Gazetesi Beşiktaş muhabiri Serdar Sarıdağ, Skorer YouTube canlı yayınında Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

'VAR'DAKİ ALPER ULUSOY'UN HAKEMLİĞİ BİTMİŞTİR'
Böyle bir skoru beklemiyordum. Manuel atanan Halil Umut Meler'i penaltıda eleştirdim. Kendine yakın pzoisyonu süzmede sıkıntısı var. Sergen Yalçın'ın istemediği hakemdi. İnadına tekrar verilmişti. Bu derbide Arda'nın penaltısı VAR'dan döner. Dünya üzerinde her yerde iptal edilir, Türkiye hariç. Hele ki VAR'ın başında Alper Ulusoy varsa. Ulusoy'un hakemliği bugünden itibaren bitmiştir. Çok net. O derecede usta bir hakemin bunu süzememesi Türk futbolu için sıkıntı. Hocam bunu göremiyorsan hakemlikle ilgili vasıflarını yitirmişsin demektir. Alper hocanın başarı yönetimleri olmuştur zamanında. 1-0 Fenerbahçe lehine bitseydi yer yerinden oynardı.

'Bz niye Arda Güler gibi isimleri kendi evladımız gibi hissediyoruz biliyor musun? Biz futbolumuzda kurtarıcı bekliyoruz. Kirli futbol ortamında pürü pak kalsın istiyoruz. Hatta Avrupa'ya git kurtar kendini diyoruz. İlkhan, Arda gibi futbolcular gelir ama papaz futbolcular onları etkiler. Mütevazi dolaşsınlar istiyoruz. Bu gençleri belirli bir nesilden uzak tutmak lazım. Ayağı değmeden yere bırakmasının nedeni kirli futbol konjonktürü. Çocuğun bir suçu yok.

Haberin Devamı

ABOUBAKAR'IN TRİBÜNLERE HAREKETİ YANLIŞTI
Aboubakar'ın yaptığı yanlıştı tribünlere. Yabancı madde atıldı mı bilmiyorum ama senin işin değil. Bu tribünleri tahrik edici bir hareket. Mert Hakan Beşiktaş Stadı'nda aynısını yaptı orada eleştirmiştim. Dün Fenerbahçe taraftarı bir kez daha büyüdü. Beşiktaş'ı alkışladı. Bizim futbolumuzda olması gereken şeyler. Kutluyorum O yüzden Aboubakar özür diledi.

Serdar Sarıdağ, Sergen Yalçın iddiasını canlı yayında açıkladı

'KENDİ ETRAFINDAN DÖNENE KADAR İFTAR SAATİ GELİYOR'
Sylvester Stallone film çevirse seyretmem şu anda. 30'lu yaşlarında olsa izlerim. Ghezzal'ı hala eski Ghezzal zannedip ilk 11'e yazmak hatalı. Wellington penaltı yaptırmasa hayatta bu maç dönmez. kırılma noktası o oldu. Futbol Wellington'u bırakmış, kontratından dolayı futbolculuk yapıyor. Ben biraz kilo versem Wellington'un sağından atıp solunda geçerim. Etrafında dönene kadar iftar saati geliyor.

Haberin Devamı

'TÜRKİYE'NİN TEK DERBİSİ FENERBAHÇE - BEŞİKTAŞ'TIR'
Tayyip Talha sezonu kapattı gözüküyor. Nobre'yi yayına aldım ona sordum nasıl maçtı diye, Pancu'nun kaleye geçtiği maç gibi dedi. Türkiye'nin en seyir zevki yüksek derbisi Fenerbahçe - Beşiktaş derbileri. Çok zevk alıyorum. Türkiye'nin tek derbisi Beşiktaş - Fenerbahçe ondan sonra Adana Demirspor - Adanaspor maçlarıdır. Galatasaray - Fenerbahçe derbisi derbi değil. Basın büyütüyor.

'INTER MİLAN DERBİSİ KARŞISINDA ÖNÜNÜ İLİKLER'
Galatasaray - Fenerbahçe derbileri; Inter - Milan, Boca - River Plate maçları karşısında önünü ilikler. Türk basının kandırması. Sürekli 0-0. Kupada Fenerbahçe Beşiktaş'a 3-0'dan 3-3 yapmıştı. Fenerbahçe yense de keyif alırdım.

Serdar Sarıdağ, Sergen Yalçın iddiasını canlı yayında açıkladı

SERGEN YALÇIN İÇİN FENERBAHÇE, TRABZON VE MİLLİ TAKIM İDDİASI
Sergen Yalçın ile Fenerbahçe sezona başlasaydı çok başka olurdu. Emre Mor, Arda Güler oynardı. Arda devre arasında Avrupa'ya giderdi. Rıdvan'ı oynattı Beşiktaş'ta. Hocanın adı Trabzon, Milli Takım ve Fenerbahçe ile geçiyor. Kuntz'un yerine keşke sen olsan demiş yakın çevresi. Tekliflerin geldiğini söylüyor ama bu üç yerden resmi bir durum yok. Hocalık yapacağım zaman hedefleri olan, doğru kadro planlaması ve yönetimle uyumlu çalışabileceğim yerler olur demiş. Sergen hocanın çok uzun süre uzak kalacağını düşünmüyorum. Ben hoca ile konuştum, şu an için bir şey olsa söylerdim. Belli olmaz bu işler. Yurt içi ve dışından teklifler almış. Ahmet Nur Çebi'nin planları arasında Talisca var. Bir dahaki seçim hediyesi olabilir.

Haberin Devamı

RADMOND İLK 11'E YAZILMALI
'Şenol hocanın montu çok güzeldi. Benim bedenim onunla aynı. talibim montuna. Nathan Redmond artık ilk 11'e yazılmalı. 45 dakikada 1 gol, 3 asist daha ne yapsın? Neden Ghezzal yok diye kimse sormaz. İlk 11'de oynayıp bir şey yapmazsa yeni Semih olur, genç Redmond deriz.

'NEDEN ACEL ETTİNİZ?'
Ligin marka değeri kalmadı maalesef. Çay markasının daha çok değeri var. Bu ironi tabi. Beşiktaş derbiyi kazanmış herkes seviniyor. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin açıklamalarıyla sevincin kursağında kalır. Acele ettiniz. Puan silme için ligin başlangıcına daha 20 gün varken bu kararı aldınız. Bunun geri dönüşü yok. Galatasaray'ı şampiyon ilan edin hak ediyorlar. En iyi onlar oynadılar. Son 2-3 maça bakma toparlanırlar. Kadro lideriler. Kazanılmış hakları koruyarak bir şey yapabilirsin. Neden acele ettiniz? Halen bunu savunuyorlar. Münih Türkgücü Almanya'da ligden çekilince puanlar iptal edildi. Almanlar gerizekalı biz çok zekiyiz. Galatasaraylılar hala bunu kendileri öznleri zannediyor. Hayır bu işin öznesi TFF. Bu düzeni değiştirmek zorunda Beşiktaş. Yoksa şansı yok. Hakem operasyonu yapıldığında herkes gençler gelsin diyordu şimdi isyan ediyorlar.

Haberin Devamı