Beşiktaş Sergen Yalçın, Şenol Güneş, Sörloth ve yeni transferler... Canlı yayında duyurdu: "Hayırlı olsun, her an açıklanabilir"

Sergen Yalçın, Şenol Güneş, Sörloth ve yeni transferler... Canlı yayında duyurdu: "Hayırlı olsun, her an açıklanabilir"

11.05.2022 - 12:49 | Son Güncellenme:

Siyah Beyazlılarda Sergen Yalçın ve Şenol Güneş konusunda flaş gelişmeler yaşanırken Sörloth ve diğer transferler için de sona gelindi. İşte son dakika gelişmelerinin ayrıntıları...

Sergen Yalçın, Şenol Güneş, Sörloth ve yeni transferler... Canlı yayında duyurdu: Hayırlı olsun, her an açıklanabilir

SKORER ÖZEL

Haberin Devamı

2020-2021 sezonunu üç kupayla tamamlayan Beşiktaş'ta bu sezon işler istenildiği gibi gitmedi. Sezona Alex Teixeira, Michy Batshuayi ve Miralem Pjanic gibi yıldız oyuncuları kadrosuna katarak giren Siyah Beyazlılar, Avrupa'da ve ardından Türkiye'de hedefsiz kaldı. Sezon içerisinde Sergen Yalçın ile yollarını ayıran Beşiktaş'ta göreve Önder Karaveli getirildi. Karaveli'yle de yollarını ayıran yönetim teknik direktörlüğe Fransız Valerien Ismael'i getirdi.

Beşiktaş'ta artık gelecek yılın planlaması yapılıyor. Sezon ortasında Gedson Fernandes'i transfer ederek gelecek sezonun ilk önemli hamlesini yapan Beşiktaş, transferde birçok isimle görüşme halinde. Siyah Beyazlılar, Valerien Ismael'in istediği futbolcuları yaz kampına yetiştirmek için büyük çaba harcıyor.

Haberin Devamı

Milliyet'in Beşiktaş muhabiri Serdar Sarıdağ, Skorer TV'De Beşiktaş'taki son dakika gelişmelerini aktardı. Sarıdağ, Sergen Yalçın, Şenol Güneş, Sörloth ve yeni transferler hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. Sarıdağ yıldız oyuncu için "Hayırlı olsun. Her an sözleşme imzalayabilir. Transfer açıklanabilir" ifadesini kullandı. 

İşte Serdar Sarıdağ'ın Beşiktaş değerlendirmeleri...

"SERGEN YALÇIN, ŞENOL GÜNEŞ'TEN ÖNCE DÖNER"

"Eğer Valerien Ismael ile yollar ayrılırsa yine yabancı hocayla devam ederler. Yerli hoca ile devam ederlerse Sergen Yalçın'ın ismi Şenol Güneş'in üstünde olur. Sergen Yalçın, Şenol Güneş'ten önce döner. Samet Aybaba, Rıza Çalımbay derken Sergen Yalçın'ın ismi Şenol Güneş'ten önce gelir. Ahmet Nur Çebi, başkan olduğu dönem boyunca Şenol Güneş'e sıcak bakmıyor. Valerien Ismael'e en az 1 yıl vermek istiyor. Başarılı olursa devam edecek. Bu anlayışı devam ettirmek zorunda. Yönetim Valerien Ismael'e bir Türk yabancı istiyor. Ahmet Dursun veya Pascal Nouma olabilir. Nouma eski takım arkadaşı. Ahmet Dursun'un da geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından bir paylaşımı vardı. Benim yönetime tasvsiyem hiçbir yardımcı getirmesinler. Valerien Isamel kendi ekibiyle devam etsin."

 

Sergen Yalçın, Şenol Güneş, Sörloth ve yeni transferler... Canlı yayında duyurdu: Hayırlı olsun, her an açıklanabilir

"RIDVAN VE ERSİN AYRILMALI"

"Beşiktaş yönetimini uyaıyorum. Gençlerinizi takip eden menajerler var bu menajerler Avrupa'daki meslektaşlarıyla iletişim halindeler. Boşuna İstanbul'a gelip maçları izlemiyorlar. Bonservis bedeli ödemeden bu gençleri alma planları var. Rennes kulübünden Florian Maurice, Beşiktaş'ın maçını izlemeye geldi. Kendisini davet ettiler gelip oyuncu izlemesi yönünde. Kulüp davet etmedi. İyi futbolcudan anlıyor. Rıdvan Yılmaz'ın gideceğini düşünüyorum. Geç bile kaldı hatta geçtiğimiz sezon gitmesi lazımdı. Çok zeki bir oyuncu. Gittiği yerde her sistemde rahatlıkla oynayabilir. Kulübe para kazandırarak gitmek istiyor. 10 milyon eurodan aşağı göndermem gibi bir düşünce varsa bilmiyorum ama sonraki satıştan yüksek bir pay almalı Beşiktaş. Ersin Destanoğlu'nun da gitmesi gerektiğini düşünüyorum. İki senede bir yenileri gelsin buna alışsınlar. Ersin giderse Süper Lig'den bir kaleci var onunla görüşüyorlar. Mert günok da var altneratif olarak. Gençler de var kadroda. Ersin'den sonra ne olur diye düşünmesin kimse. Ersin'le devam ettiği dönemde Sergen Yalçın'a eleştiriler vardı. Sergen Yalçın'dan önce bu gençleri oynatan yoktu. Kim gençleri oynatıyorsa onunla devam edilsin hoca olarak."

Haberin Devamı

Sergen Yalçın, Şenol Güneş, Sörloth ve yeni transferler... Canlı yayında duyurdu: Hayırlı olsun, her an açıklanabilir

Haberin Devamı

SÜPER LİG'DEN GENÇ KALECİ GELİYOR"

"Ajdin Hasic'in son durumu kampta belli olacak. Valerien Ismael birçok genicn son durumuna kampta bakacak. Kampa birçok genç oyuncu gelecek ve transferlerin birçoğu kampa yetişecek. Sörloth yetişmezse 'Eyvah ne yapacağız' gibi bir durum yok. Her şeyi sağlama aldı Beşiktaş. Şartlar belli. Oyuncu isterse başka kulüple görüşebilir. Liste çok geniş. Hiç ismi çıkmıyor bazı oyuncuların. Yönetim listeyi gizli tutuyor. Eğer liste sızarsa Türkiye'den bazı kulüpler devreye girecek."

"LARIN 'HAYIRLI OLSUN' DİYEBİLİRİZ"

"Larin kesinlikle kalmıyor. Larin'in son olarak görüştüğü kulüp Medipol Başakşehir. Her an 'Hayırlı olsun' diyebiliriz. Başakşehir'le sözleşme imzalayabilir. Transfer açıklanabilir. Beşiktaş'la imzalamak istemiyor çünkü menajeri 'En çok para veren kulübe imza atacağız' diyor. Beşiktaş, Larin'e 1.7 verdi ama kabul etmedi. Şimdi Beşiktaş yönetimi 'İyi ki kabul etmemiş' diyor. Şu anda 800 bin Euro bile fazla. Beşiktaş yönetimi Larin'in sözleşmesini zamanında uzatmadığı için hata yaptı ama şu an doğru yapıyor. Güven Yalçın konusunda da Beşiktaş geri adım atmayacak."

Haberin Devamı

Sergen Yalçın, Şenol Güneş, Sörloth ve yeni transferler... Canlı yayında duyurdu: Hayırlı olsun, her an açıklanabilir

"BEŞİKTAŞ, SORLOTH'UN YÜZDE 50'SİNİ BİTİRDİ"

"Sörloth ile en erken görüşme kulüp Beşiktaş oldu. Tam bir yıl önce görüşme gerçekleştirdiler. Geçtiğimiz sezon bütçede sıkıntı olduğu için Batshuayi'yi kiraladılar. Beşiktaş, Sörloth transferinin yüzde 50'sini bitirdi. Fenerbahçe'nin de listesinde ama başka alternatifler de var. Sörloth, Beşiktaş'ın belirlediğinden fazla istiyorsa bu tuzağa düşmez Beşiktaş. Ellerinde Sörloth'un alternatifleri var genç Sörloth adayları var ama hazır halini istiyorlar. Adam Buksa da var. Buksa'nın maliyeti Sörlot'tan az gelirse Beşiktaş, Buksa'yı alır. Beşiktaş, Sörloth için 5-6 milyon Euroyu gözden çıkarmış durumda. Beşiktaş parayı stoper ve forvet bölgesine harcayacak. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Sörloth transferinde şansları yüzde 50-50 ama yurtdışındaki takımlar da bu transfere dahil olduğunda Türk kulüplerinin şansı azalıyor. Real Sociedad da Sörloth'u tutmak istiyor. Bazı Alman kulüpleri de devrede. Sörloth, Trabzonspor'daki günlerini geri istiyor. Yeniden kendini parlatarak transfer yapmak istiyor. Tekrar o eski günlerine dönmek istiyor. Adam Buksa'nın MLS'te oynuyor olması sıkıntı. Orada bonservisler MLS'i yöneten federasyonda. Daha önce Larin'de bu sıkıntı yaşandı. Buksa transferinde Beşiktaş'ın elini güçlendiren etken oyuncunun Avrupa'ya dönmek istiyor olması. Ben iki forvetin geleceğini düşünüyorum. Buraya gelecek forvetlerin yeniden çıkış yakalayacak profilde olacaklarını düşünüyorum."

Sergen Yalçın, Şenol Güneş, Sörloth ve yeni transferler... Canlı yayında duyurdu: Hayırlı olsun, her an açıklanabilir

İŞTE TAKIMDAN AYRILACAK OYUNCULAR

"Kadro dışı kalanların hepsi gitti zaten. Oğuzhan, Mehmet Topal, Gökhan Töre bu isimler ayrılıyor. Atiba da gidebilir. Kontenjanda problem oluyor. Beşiktaş, Atiba ile anlaşmazsa o da Başakşehir'e gider. 8+3 kuralı devam ederse Atiba ile devam edilebilir. O bölgede Emirhan var artık. Her şeyin bir sonu var. Vida ile anlaşma sağlanamazsa gidecek. Vida, İstanbul'u ve Beşiktaş'ı çok seviyor. Şahsi fikrim Vida ile yeniden anlaşmam. Ben olsam yeni stoperler getiririm. Welinton'u tutabilirler yedek olarak. Montero zaten Beşiktaş'ın oyuncusu."

STOPER İÇİN DÜŞÜNÜLEN İSİMLER

"Yerli oyuncu arıyorlar. Koray Günter ve Kaan Ayhan liste başı. Abdülkerim Bardakcı da öyle. Türkiye liginden de yerli-yabancı stoperler olabilir. Rıdvan giderse sol bek transferinde de yerli alternatif olmalı. Stoperlerden biri İskandinav olabilir."

Sergen Yalçın, Şenol Güneş, Sörloth ve yeni transferler... Canlı yayında duyurdu: Hayırlı olsun, her an açıklanabilir

Yazarlar