Futbol Sergio Agüero'dan Ronaldo'yu çok kızdıracak sözler!

Sergio Agüero'dan Ronaldo'yu çok kızdıracak sözler!

12.04.2023 - 16:32 | Son Güncellenme:

Arjantinli eski golcü Sergio Agüero'nun canlı yayında Cristiano Ronaldo hakkında söylediği sözler damga vurdu. Ronaldo'yu eleştiren yıldız isim, "Ronaldo'nun son golünü gördünüz mü? Bir kaleci hatasıydı" dedi.

Sergio Agüerodan Ronaldoyu çok kızdıracak sözler

Eski futbolcu Sergio Agüero, canlı yayında Ronaldo'yu çok kızdıracak açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Arjantinli efsane golcü, Manchester City'den Barcelona'ya transfer olmuştu. Alaves maçında nefes darlığı sebebiyle oyundan çıkan Agüero'nun 3 ay sahalardan uzak kalacağı söylenmişti. Ancak daha sonra yapılan açıklamada kalbinde ritim bozukluğu olduğu belirtilmiş ve efsane oyuncu futbola veda etmek zorunda kalmıştı.

Messi'ye olan hayranlığı gizlemeyen ve her fırsatta dile getiren eski yıldız, Messi ile oynamak için Barcelona'ya transfer olmuş ancak Messi PSG'ye imza atmıştı. Messi ile arası çok sıkı olan eski oyuncu, Messi'yi oğlu Benjamin'in vaftiz babası yapmıştı.

ARTIK BİR TWITCH YAYINCISI
Futboldan emekli olduktan sonra Twitch'e katılarak canlı yayınlar yapan Agüero, yayınlarda oldukça popüler.

Haberin Devamı

CANLI YAYINDA RİTİM BOZUKLUĞU YAŞADI
Sergio Agüero, bir Twitch yayıncısının yayınına katıldığı sırada 'mini aritmi' yaşadığını söylemişti. O anlarda herkesi korkutan eski yıldız, eline telefonunu alarak sağlık durumunu oradan kontrol etti ve "Sanırım, kalbimde küçük bir ritim bozukluğu oldu" dedi. Twitch yayıncısının kendisini hastaneye götürmeyi teklif ettiğinde ise 'Hayır' cevabını verdi ve "Bir çipim var ve şu anda oluşan sorunu algılayacaktır." dedi

'BENZEMA RONALDO'DAN DAHA İYİ'
Canlı yayında Ronaldo'yu adeta ezen Agüero, "Ronaldo'nun son golünü gördünüz mü? Bir kaleci hatasıydı. Bence Raul ona oranla çok daha iyi bir golcüydü. Karim Benzema'nın da Ronaldo'dan daha iyi bir golcü olduğuna inanıyorum." dedi.