Galatasaray Sergio Ramos, Sevilla'ya imza atıyor! İspanyol basını Galatasaray'ın teklifini duyurdu

Sergio Ramos, Sevilla'ya imza atıyor! İspanyol basını Galatasaray'ın teklifini duyurdu

04.09.2023 - 14:12 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın transfer gündemine giren Sergio Ramos, altyapısından yetiştiği Sevilla'ya imza atıyor. İspanyol basını Galatasaray'ın Ramos'a önerdiği yıllık ücreti duyurdu.

Sergio Ramos, Sevillaya imza atıyor İspanyol basını Galatasarayın teklifini duyurdu

Sergio Ramos belirsizliği sona erdi. Dünyaca ünlü yıldız altyapısından yetiştiği Sevilla'ya imza atıyor. Mundo Deportivo, Ramos'un Sevilla'dan yıllık bonuslar hariç 1 milyon euro kazanacağını duyurdu. Haberde Galatasaray'ın yıllık 11 milyon euro teklif ettiği Ramos'a Suudi Arabistan'dan yıllıık 20 milyon euroluk teklif geldiği bilgisine yer verildi.

Haberin Devamı

Mundo Deportivo'da yer alan haberde şu ifadeler kullanıldı:

Sevilla'da yaşamak isteyen ve bu nedenle Türkiye ve Suudi Arabistan'dan gelen iki baş döndürücü teklifi geri çeviren Ramos için mesele para değildi. Galatasaray ona sezon başına en az 11 milyon euro teklif ederken, Benzema'nın forma giydiği Al Ittihad sezon başına 20 milyon euro ve toplamda 50 milyon eurodan fazla bir ücret önerdi.

Sow, Nyland, Lukebakio, Soumaré ve Mariano'nun ardından Víctor Orta'nın altıncı transferi olan bu imza, önümüzdeki birkaç saat içinde resmiyet kazanacak."