Galatasaray Sergio Ramos'tan Galatasaray taraftarını heyecanlandıran hamle!

Sergio Ramos'tan Galatasaray taraftarını heyecanlandıran hamle!

15.08.2023 - 21:10 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın transfer listesinde olan yıldız futbolcu Sergio Ramos'tan sarı-kırmızılı ekibin taraftarlarını heyecanlandıracak bir hamle geldi.

Sergio Ramostan Galatasaray taraftarını heyecanlandıran hamle

Transfer döneminde birçok yıldız futbolcuyu kadrosuna katan Galatasaray, şimdi de bonservisi elinde olan dünyaca ünlü futbolcu Sergio Ramos'a göz dikti. Sarı-kırmızılı ekibin bir süredir transfer için uğraş verdiği İspanyol futbolcudan, taraftarları heyecanlandıracak flaş bir hamle geldi.

Haberin Devamı

GALATASARAY GÖRÜŞMELERİ SÜRDÜRÜYOR

Galatasaray kurmayları, Sergio Ramos'la ilgili süreci yakından takip ediyor ve İspanyol savunmacının menajeriyle kontrat şartlarını görüşmeyi sürdürüyor. Sarı-kırmızılı ekibin bu transferde ısrarcı olduğu öğrenildi.

Sergio Ramostan Galatasaray taraftarını heyecanlandıran hamle

SON DAKİKA GELİŞMESİ YAŞANDI

Sergio Ramos'u isteyen kulüp Suudi Arabistan ekibi Al-Ahli dün gece geç saatlerde milli futbolcumuz Merih Demiral'ı kadrosuna kattı. Bu transfer sonrası Sergio Ramos'un Al-Ahli planı suya düştü. 37 yaşındaki tecrübeli oyuncu eğer başka bir Arabistan kulübünden teklif almazsa Galatasaray'ın teklifini kabul etme ihtimali yüksek.

5.5 MİLYON EURO'LUK TEKLİF

Galatasaray tarafı İspanyol yıldıza senelik 5.5 milyon Euro'dan iki yıllık sözleşme teklif etti. Sergio Ramos'un vereceği karar merakla bekleniyor.

Haberin Devamı

RAMOS'TAN GALATASARAY'A BEĞENİ

Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Sergio Ramos'tan flaş bir hamle geldi. İspanyol yıldız, Instagram hesabından Galatasaray resmi hesabının paylaşımını beğendi.

Sergio Ramostan Galatasaray taraftarını heyecanlandıran hamle

37 yaşındaki oyuncunun bu hareketi sarı kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı.

Sevilla altyapısında yetişen ve daha sonra Real Madrid'e transfer olan Ramos, İspanyol devinde 16 yıl forma giydi. Ramos, 2021 yazında ise Paris Saint-Germain'e imza attı.