İspanya La Liga Sevilla'da Marcao şoku! Tepkiler çığ gibi: Utanın

Sevilla'da Marcao şoku! Tepkiler çığ gibi: Utanın

04.11.2022 - 16:17 | Son Güncellenme:

Galatasaray'dan 12 milyon Euro ve bonuslar karşılığında La Liga ekibi Sevilla'ya transfer olan Marcao, yeniden sakatlandı. Sezon başında da sakatlığı nedeniyle uzun süre İspanyol ekibinin formasını giyemeyen Brezilyalı stopere Sevilla taraftarları tepki gösterdi. İşte detaylar...

Sevillada Marcao şoku Tepkiler çığ gibi: Utanın

Galatasaray'dan ayrılışı büyük ses getiren ve Sevilla'ya önemli bir bonservis ile giden Marcao, İspanyol ekibinde tartışmaların odak noktası haline geldi. Sezon başında yaşadığı sakatlıklar nedeniyle istediği başlangıcı yapamayan tecrübeli stoper yeniden sakatlandı.

Haberin Devamı

Sevilla, Marcao'nun durumunu resmi internet sitesinden açıklarken, yaşanan gelişmelerin ardından İspanyol ekibinin taraftarları, Marcao'ya ve kulübe sert eleştirilerde bulundular.

İSTEDİĞİ GİBİ BAŞLAYAMADI

Yaz transfer döneminde yüksek bir bonservis ile Sevilla'ya transfer olan Marcao'nun İspanya macerası istediği gibi başlamadı. Julen Lopetegui yönetimindeki Sevilla, sezona oldukça kötü başlarken Marcao'nun peşini sakatlıklar bırakmadı. Yıldız savunmacı, transfer olduktan sonra yaklaşık 3 ay boyunca formasından uzak kalırken, teknik direktör değişiminin ardından ilk 11'deki yerini aldı.

Sevillada Marcao şoku Tepkiler çığ gibi: Utanın

SAMPOLİ İLE FORMA ŞANSI YAKALADI

Lopetegui'nin yerine göreve gelen Jorge Sampoli, sakatlığını da atlatan Marcao'ya görev vermeye başladı. Brezilyalı stoper Sevilla formasıyla toplamda 7 maçta forma giydi.

Haberin Devamı

YENİDEN SAKATLANDI

Brezilyalı savunmacı tam forma şansı yakalamışken yeniden sakatlandı. Takımının Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City'ye konuk olduğu maçın 45. dakikasında sakatlık yaşayan Marcao, oyuna devam edememişti.

Sevilla bugün yaptığı açıklamada Marcao'nun yapılan tetkikler sonucunda Dünya Kupası sonuna kadar forma giyemeyeceğini duyurdu.

Sevillada Marcao şoku Tepkiler çığ gibi: Utanın

TARAFTAR TEPKİ GÖSTERDİ

Yaşanan gelişmelerin ardından Sevilla taraftarları tepki gösterdi. Sosyal medyadan eleştirilerini dile getiren taraftarlar şu ifadeleri kullandı:

  • "En kısa zamanda satın. Sevilla büyük bir hata yaptı."
  • "Galatasaray'da üç buçuk sezonda sadece 8 maç kaçırmış. Bu sakatlık problemini transfer öncesi bilmiyor muydunuz?"
  • "Onu neden hazır olmadan oynamaya zorluyorsunuz?"
  • "Utanın! Bunu ne zaman göndereceksiniz?"
  • "İmzalamadan önce bunu bilmeliydiniz. Çok kötü bir planlama"