Diğer Simin Bıçakcıoğlu’ndan kırılması zor rekor

Simin Bıçakcıoğlu’ndan kırılması zor rekor

31.10.2016 - 10:14 | Son Güncellenme:

2016 Yılı Türkiye Ralli Şampiyonası Kadın Pilotlar Birinciliğini Simin Bıçakcıoğlu kazandı. Üst üste beşinci şampiyonluğunu kazanan Bıçakcıoğlu kırılması zor bir rekora imza attı...

Simin Bıçakcıoğlu’ndan kırılması zor rekor

Türkiye Ralli Şampiyonası, yedinci ve son yarış olan Çorum Rallisi ile tamamlandı. 28-29 Ekim tarihlerinde düzenlenen Çorum etabı yarış severlere heyecan dolu bir final mücadelesi deneyimi yaşattı. Ralliseverlerin yoğun ilgi gösterdiği yarış kıyasıya çekişmelere sahne oldu. Şampiyonanın son yarışını da birincilikle tamamlayan ve beşinci kez üst üste kazandığı Türkiye Ralli Şampiyonası Kadın Pilotlar Birinciliği ile Simin Bıçakcıoğlu; kariyerinde yeni bir ilke imza atarak rekor kırdı.

Haberin Devamı

Yarış severlerin büyük ilgi gösterdiği Türkiye Ralli Şampiyonası’nın final etabında son dört yılın Türkiye Ralli Şampiyonası Kadın Pilotlar Birincisi Simin Bıçakcıoğlu, yarışı birincilikle tamamlayarak beşinci şampiyonluğunu kazandı. Bıçakcıoğlu, bu şampiyonlukla birlikte ayrıca erkek pilotlarla birlikte mücadele ettiği Grup N yarışlarında da ikinciliği garantilerken adına yarıştığı Neo Motorspor da Türkiye Ralli Şampiyonası’nda takım olarak ikinciliği garantiledi.

Yazarlar