Sivasspor Sivasspor'un genç yıldızına Premier Lig kancası! Transfer teklifi yapıldı

Sivasspor'un genç yıldızına Premier Lig kancası! Transfer teklifi yapıldı

04.01.2024 - 19:02 | Son Güncellenme:

Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'da flaş bir gelişme yaşandığı iddia edildi. Kırmızı-beyazlıların genç yıldızı için Premier Lig temsilcisinin teklifte bulunduğu aktarıldı.

Sivassporun genç yıldızına Premier Lig kancası Transfer teklifi yapıldı

Servet Çetin'in istifası sonrası Bülent Uygun'u göreve getiren Sivasspor'da çarpıcı bir transfer gelişmesi yaşandığı öne sürüldü. Kırmızı-beyazlılarda sezon başından bu yana düzenli olarak forma giyen genç yıldıza Pemier Lig'den teklif geldiği iddia edildi.

Haberin Devamı

DHA'nın haberine göre; Sivasspor'da forma giyen Yunus Emre Konak'a Brentford talip oldu. Premier Lig temsilcisi Brentford'ın Yunus Emre Konak için resmi transfer teklifini sunduğu aktarıldı. Kulüpler arasındaki görüşmelerin sürdüğü vurgulandı.

"HEDEFİM AVRUPA" DEMİŞTİ

Yunus Emre Konak, 8 Ağustos'ta DHA'ya verdiği özel röportajında hedefinin Avrupa olduğundan bahsetmişti. Yunus Emre Konak açıklamalarında, "Futbolculuk hedefimde yavaş yavaş ilerliyorum. Avrupa'ya gitme hayalim var" ifadelerini kullanmıştı.

Sivassporun genç yıldızına Premier Lig kancası Transfer teklifi yapıldı

Genç futbolcu için Süper Lig'den dev kulüplerin de ilgisinin bulunduğu kaydedildi. Yunus Emre Konak, Guardian'ın 2006 doğumlu en iyi 60 genç yetenek listesinde de yer almıştı.

17 yaşındaki orta saha bu sezon Sivasspor'da 17 maça çıktı. Yunus Emre Konak bu karşılaşmalarda 1 asist üretti. Sivasspor'la sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek Yunus Emre Konak'ın güncel piyasa değeri 1 milyon 800 bin euro.

Haberin Devamı

Batman Tüpraşspor altyapısında futbola başlayan Yunus Emre Konak daha sonra 1955 Batman altyapısında da forma giydi. Sivasspor, 2018-2019 sezonu başında Yunus Emre Konak'ı altyapısına dahil etti.

Yazarlar