Dünyadan Futbol Skrtel’in ailesine küfür ortalığı karıştırdı

Skrtel’in ailesine küfür ortalığı karıştırdı

27.02.2022 - 12:58 | Son Güncellenme:

Slovan Bratislava-Spartak Trnava maçında bir rakip taraftar Martin Skrtel’in tüm ailesinin kanserden ölmesi yönünde hakarette bulunması, Slovakya’nın konuştuğu konu oldu.

Skrtel’in ailesine küfür ortalığı karıştırdı

ONUR DİNÇER / SKORER DIŞ HABERLER

Haberin Devamı

Türkiye’de uzun yıllar Fenerbahçe ve Başakşehir formalarıyla top koşturan Martin Skrtel, futbol hayatına ülkesinde devam ediyor. 37 yaşındaki deneyimli futbolcu son olarak takımı Spartak Trnava’nın Slovan Bratislava ile oynadığı karşılaşmaya ilk 11’de başladı ve 90 dakika mücadele etti.

Martin Skrtel deplasmandaki bu maçta rakip taraftarın ise saygısız hareketlerine maruz kaldı. Yıldız futbolcu, Slovan Bratislava-Spartak Trnava maçında kendisine ‘Ailen kanserden ölsün’ diyen rakip taraftarla kapıştı.

‘İlkel yaratıklar da stadyuma geliyor’

Martin Skrtel maçın ardından konuyla ilgili ‘Tribünlerden gelen tepkilerle ilgili bir sorunum yok, bunları kabul edebilirim. Ancak ben sahayı terk ederken rakip takımın yedek kulübesinin arkasından bana küfür edildi. Tüm ailemin kanserden ölmesi yönünde hakarette bulunuldu. Maalesef böyle ilkel yaratıklar da statlara geliyor’ dedi.

Haberin Devamı

‘Milli futbolcuya büyük saygısızlık’

Olay, maçtan sonraki basın toplantısının konusu oldu. Trnava hocası Michal Gasparik ‘Milli takıma bu kadar hizmet eden futbolcuya büyük saygısızlık edildi’ ifadelerini kullandı. Bratislava teknik direktörü Vladimir Weiss da Skrtel’e sahip çıktı, kendi taraftarını “Sporda böyle şeylerin yeri yok. İlkel ve salakça bir bir hareket yapan o adam çizgiyi aştı” dedi.

Neymar'ın geri dönüşü