Dünyadan Futbol Son dakika: Almanya'da Tayfun Korkut'a büyük linç! Kabusu yaşıyor, tribünlerden tepki yağdı

Son dakika: Almanya'da Tayfun Korkut'a büyük linç! Kabusu yaşıyor, tribünlerden tepki yağdı

07.03.2022 - 14:38 | Son Güncellenme:

Bundesliga'da zor günler geçiren Hertha Berlin'de Türk teknik adam Tayfun Korkut'a tepkiler yağıyor. Hertha Berlin'in sahasında Eintracht Frankfurt'a 4-1'lik sonuçla mağlup olmasının ardından tribünlerden Korkut'a tepki yağdı. İşte detaylar...

Son dakika: Almanyada Tayfun Korkuta büyük linç Kabusu yaşıyor, tribünlerden tepki yağdı

Bundesliga'nın köklü kulüplerinden Hertha Berlin ligde kötü günler geçiriyor. Paul Dardai'nin yerine göreve getirilen Tayfun Korkut, 12 karşılaşmada takımının başında yer alırken 2 galibiyet 3 beraberlik ve 7 mağluibyet alarak adeta hayal kırıklığı yarattı.

Haberin Devamı

Hertha Berlin 23 puanla küme düşme hattında yer alıyor. Başkent ekibi son olarak sahasında Eintracht Frankfurt'a 4-1 mağlup oldu ve tribünlerden Tayfun Korkut'a büyük tepki yağdı. Hertha Berlin tribünleri Türk teknik adamı istifaya davet etti. Hertha Berlin yönetiminin teknik direktör arayışına başladığı iddia edilirken Tayfun Korkut'la da yolların kısa süre içinde resmen ayrılması bekleniyor.

Son dakika: Almanyada Tayfun Korkuta büyük linç Kabusu yaşıyor, tribünlerden tepki yağdı

AP'de yer alan habere göre Lars Windhorst, 2019'da Avrupa kupalarında yarışacak bir takım kurmak için Hertha Berlin'e büyük yatırım yaptı fakat sonu hayal kırıklığına doğru gidiyor. Haberde Hertha Berlin'in küme düşme hattında yer aldığı ve taraftarların Tayfun Korkut'a istifa etmesi yönünde büyük tepki gösterdiği ifade edildi. Tayfun Korkut, 4-1'lik Eintracht Frankfurt yenilgisinin ardından Alman basınına yaptığı açıklamada, "Hayal kırıklığına uğradım. Çok üzgünüm" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Son dakika: Almanyada Tayfun Korkuta büyük linç Kabusu yaşıyor, tribünlerden tepki yağdı

Tayfun Korkut yönetimindeki Hertha Berlin, 2022 yılında henüz galibiyetle tanışamadı. Korkut ile yolların kesin olarak ayrılması bekleniyor.

Hertha Berlin'in başında 12 maça çıkan Tayfun Korkut bu süreçte sadece 9 puan toplayabildi. Tayfun Korkut'un adı bir dönem Fenerbahçe'yle de anılıyordu. Tayfun Korkut'un Vitor Pereira öncesi Fenerbahçe'nin teknik direktör adaylarından biri olduğu iddia ediliyordu.

Yazarlar