İspanya La Liga SON DAKİKA: Ancelotti, Arda Güler'le özel görüştü! İşte ilk 11'de başlayacağı maç

SON DAKİKA: Ancelotti, Arda Güler'le özel görüştü! İşte ilk 11'de başlayacağı maç

28.02.2024 - 14:50 | Son Güncellenme:

Real Madrid'de forma şansı bulamadığı gerekçesiyle hayal kırıklığı yaşayan Arda Güler, doğum gününde oynana Sevilla maçında Ancelotti tarafından oyuna alıancaktı fakat İtalyan teknik adam kararından son anda vazgeçmişti. İspanyol basını Ancelotti'nin Sevilla maçı sonrası milli futbolcuyla özel görüşme gerçekleştirdiğini ve ilk 11'de şans vereceği maçı belirlediğini iddia etti.

SON DAKİKA: Ancelotti, Arda Gülerle özel görüştü İşte ilk 11de başlayacağı maç

Real Madrid'in büyük beklentilerle transfer ettiği Arda Güler yaşadığı sakatlık problemlerini atlatmasına rağmen forma şansı bulmakta zorlanıyor. Milli futbolcu sadece Arandina ile oynanan Kral Kupası maçında ilk 11'de yer alırken Ancelotti, diğer maçlarda genç yıldızı sonradan oyuna almayı tercih etti.

Haberin Devamı

Sevilla maçı ise eleştirilerin dozunun arttığı karşılaşma oldu. Arda Güler doğum gününde oyuna sonradan girmeye hazırlanıyordu. Ancelotti, milli futbolcuyu 78. dakikada oyuna dahil etmeyi planlıyordu fakat Luka Modric'in golü sonrası kararını değiştiren İtalyan teknik adam Arda Güler yerine Dani Ceballos'u oyuna dahil etti. 

Bu karar Arda Güler'in moralini bozdu. Ancelotti ise Arda Güler'in sabırlı olması gerektiğini vurguladı. Relevo'da yer alan habere göre ise İtalyan teknik adam basın toplantılarında Arda Güler hakkında gelen sorulardan sıkıldı.

SON DAKİKA: Ancelotti, Arda Gülerle özel görüştü İşte ilk 11de başlayacağı maç

'CELTA VIGO MAÇINDA OYNAYACAK'

Planeta Madrid'de yer alan habere göre Carlo Ancelotti, Sevilla maçının ardından Arda Güler'le özel bir görüşme gerçekleştirdi. Habere göre Ancelotti, Arda Güler'e Celta Vig maçında forma giyeceğini söyledi. Arda Güler'in Celta Vigo ile oynanacak maçta ilk 11'de yer alabileceği kaydedildi.

Haberin Devamı

"TEKLİFLER GERİ ÇEVRİLDİ AMA YAZIN İŞLER DEĞİŞEBİLİR'

Planeta Madrid'de yer alan haberde Real Madrid teknik heyetinin Arda Güler'e güvendiği ve bu nedenle kış transfer döneminde gelen tekliflerin geri çevrildiğini aktardı. Haberde yaz aylarında Arda Güler için işlerin değişebileceği vurgulandı. 

Arda Güler'e olan güvenin sürdüğü ve iyi bir performans sergilemesi halinde milli futbolcunun kariyerinde sıçrama yapabileceği belirtildi.

SON DAKİKA: Ancelotti, Arda Gülerle özel görüştü İşte ilk 11de başlayacağı maç

"LAS PALMAS KİRALAMAK İSTİYOR"

Arda Güler için İspanya'dan bir iddia daha ortaya atıldı. Fichajes'te yer alan habere göre Las Palmas, genç oyuncuyu kiralamak istiyor.

Arda Güler'in Real Madrid'de düzenli bir şekilde forma giymesi için Las Palmas'ın iyi bir fırsat olabileceği belirtilen haberde "Arda Güler önümüzdeki yıllarda dünya futbolunun en büyük yeteneklerinden biri olacak ve Madrid onun zaman içinde kilit bir oyuncu olacağına dair büyük umutlar besliyor, bu da bundan sonra alacağı dakikalara bağlı olacak ve Las Palmas'ın kiralamayı bitirmek için kullanacağı nedenlerden biri de bu." ifadelerine yer verildi.

SON DAKİKA: Ancelotti, Arda Gülerle özel görüştü İşte ilk 11de başlayacağı maç

Yazarlar