Beşiktaş Beşiktaş'a ara transfer döneminde imza atmıştı! Ülkesinden talip çıktı

Beşiktaş'a ara transfer döneminde imza atmıştı! Ülkesinden talip çıktı

15.03.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın ara transfer döneminde renklerine bağladığı tecrübeli futbolcuya ülkesinden talip çıktığı iddia edildi. Yıldız oyuncunun takımdan ayrılmaya sıcak baktığı vurgulandı.

Beşiktaşa ara transfer döneminde imza atmıştı Ülkesinden talip çıktı

Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş'ın ara transfer ve tescil döneminde renklerine bağladığı yıldız futbolcuyla ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Siyah-beyazlıların tecrübeli futbolcusuna ülkesinden takımların ilgi gösterdiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Fanatik'in haberine göre; Beşiktaş'ta şans bulmakta zorlanan Jonas Svensson ile ilgili yeni gelişmelerin yaşandığı belirtildi. Siyah-beyazlıların ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Jonas Svensson'a ülkesi Norveç'ten teklifler geldiği aktarıldı.

31 yaşındaki futbolcunun Beşiktaş'tan ayrılmaya sıcak baktığı kaydedildi. Jonas Svensson'un Norveç'e geri dönmeden önce Avrupa'dan gelecek önerileri dinleyeceği vurgulandı.

31 yaşındaki sağ bek ara transfer döneminde bonservis bedeli olmadan imza attığı Beşiktaş'ta 5 maça çıktı. Fernando Santos'un 345 dakika şans verdiği Jonas Svensson, 2 sarı kartla cezalandırıldı.

Jonas Svensson'un Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. 31 yaşındaki sağ bekin güncel piyasa değeri 2 milyon euro.

Haberin Devamı

Verdal IL altyapısında yetişen Jonas Svensson daha sonra Levanger, Rosenborg, AZ Alkmaar ve Adana Demirspor formaları da giydi. Norveç Milli Takımı'nda 23 müsabakada oynadı. Jonas Svensson bu karşılaşmalarda 1 gol atma başarısı gösterdi.

Yazarlar