Beşiktaş Beşiktaş'ta ayrılık kararı! Fernando Santos'un gözüne giremedi

Beşiktaş'ta ayrılık kararı! Fernando Santos'un gözüne giremedi

15.02.2024 - 19:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta sezon başında yaşadığı saldırı sonucu sahalardan uzak kalan Emrecan Uzunhan'a veda kararı alındığı öne sürüldü. Genç oyuncunun antrenman performansının Fernando Santos'u etkilemediği belirtildi.

Beşiktaşta ayrılık kararı Fernando Santosun gözüne giremedi

Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş'ta kurmaylar gelecek sezon için kadro planlaması konusunda çalışmalarını hızlandırdı. Siyah-beyazlılarda sezon başında uğradığı saldırı sonrası uzun süre sahalardan uzak kalan ve bu sezon resmi maça çıkmayan Emrecan Uzunhan'a veda kararı alındığı iddia edildi.

Haberin Devamı

Nottingham Forest'tan Joe Worrall'ı kiralık olarak renklerine bağlayan Beşiktaş'ın Emrecan Uzunhan'la sezon sonunda yollarını ayıracağı belirtildi. Habertürk'ün haberine göre; Emrecan Uzunhan'ın antrenman performansı Fernando Santos ile ekibi tarafından yetersiz bulundu.

Galatasaray altyapısında yetişen Emrecan Uzunhan, daha sonra İstanbulspor'da oynadı. Beşiktaş, 2022-2023 sezonu başında Emrecan Uzunhan için 2 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Emrecan Uzunhan, 2022-2023 sezonunun ikinci yarısını kiralık olarak Antalyaspor'da geçirdi.

22 yaşındaki savunmacının Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Emrecan Uzunhan'ın güncel piyasa değeri 1 milyon 200 bin euro.

Yazarlar