Beşiktaş Son dakika | Beşiktaş'ta bir futbolcuda corona virüs tespit edildi

Son dakika | Beşiktaş'ta bir futbolcuda corona virüs tespit edildi

09.05.2020 - 14:36 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta bir futbolcu ve bir kulüp çalışanında yeni tip corona virüs testinin pozitif çıktığı açıklandı. Söz konusu Beşiktaşlı futbolcunun Tyler Boyd olduğu belirtildi.

Son dakika | Beşiktaşta bir futbolcuda corona virüs tespit edildi

İşte resmi siteden yapılan açıklama

Haberin Devamı

8 Mayıs Cuma günü, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde, tüm futbolcularımız, teknik heyetimiz ve tesis çalışanlarımıza Covid-19 testi yapılmıştır. Yapılan testler neticesinde, bir futbolcumuz ile bir çalışanımızda pozitif Covid-19 test sonucu tespit edilmiştir. Testi pozitif sonuçlanan futbolcumuz ile çalışanımızın takip ve tedavi sürecine, ilgili prosedürler doğrultusunda derhal başlanmıştır.

Dr. Tekin Kerem Ülkü
Beşiktaş JK Sağlık Ekibi Danışmanı

 

Tesisler kapatıldı!
20 Nisan'da sahaya inen Beşiktaş, bu son dakika gelişmesinin ardından bireysel antrenmanları iptal etti ve tesisleri kapatma kararı aldı. Antrenman öncesinde tesislerde futbolculara ve teknik heyete kontrollerin yapıldığı öğrenilirken, sosyal mesafe korunarak idmanlara devam ediliyordu. Siyah-Beyazlı ekip, teknik direktör Sergen Yalçın’ın belirlediği listelerle gruplar halinde antrenmanlarına devam ediyordu.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta antrenman iptal edildi

Beşiktaş'ta ilk corona virüs vakasının belirlenmesinin ardından siyah beyazlılar pazartesi günü gerçekleştireceği antrenmanı iptal etti.

Beşiktaşlı futbolcular karantinaya alınmıştı

Corona virüs salgını nedeniyle 19 Mart'ta liglerin askıya alınmasının ardından ülkelerine giden siyah beyazlı futbolcular, normalleşme sürecine girilmesi sonrasında Türkiye'ye dönmüştü. Victor Ruiz, Jeremain Lens, Adem Ljajic, Kevin-Prince Boateng ve Kevin N'Koudou, özel uçaklarla İstanbul'a geldikten sonra Güngören'de karantinaya alınmıştı.

Fenerbahçe'den geçmiş olsun mesajı

Fenerbahçe, Beşiktaş'ta bir futbolcu ve bir çalışanda corona virüs tespit edilmesinin ardından geçmiş olsun mesajı yayınladı. Fenerbahçe'nin paylaşımında, "Beşiktaş Kulübü'nün Covid-19 testi pozitif çıkan futbolcusu ve çalışanına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz." ifadeleri yer aldı.

Trabzonspor'dan Beşiktaş'a "geçmiş olsun" mesajı
Trabzonspor Kulübü, bir futbolcusu ve bir kulüp çalışanında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan Beşiktaş Kulübü için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı. Bordo-mavili kulüpten paylaşılan mesajda, "Bir futbolcunuz ile çalışanınızda Kovid-19 testinin pozitif çıktığını büyük bir üzüntüyle öğrendik. Camianıza geçmiş olsun dileklerimizi iletirken, futbolcu ve çalışanınızın kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

MKE Ankaragücü'nden Beşiktaş'a "geçmiş olsun" mesajı

MKE Ankaragücü Kulübü, bir futbolcu ve bir kulüp çalışanında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan Beşiktaş Kulübü için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.  Başkent ekibinin sosyal medya hesabından paylaşılan mesajda, "Kovid-19 testi pozitif çıkan futbolcu ve kulüp çalışanına 'geçmiş olsun' dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz." denildi.

Gençlerbirliği'nden Beşiktaş'a "geçmiş olsun" mesajı

Gençlerbirliği Kulübü, bir futbolcu ve bir kulüp çalışanında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan Beşiktaş Kulübü için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.

Kırmızı-siyahlı kulübün sosyal medya hesabından paylaşılan mesajda, "Beşiktaş camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; ilgili sporcu ve personelin en kısa sürede sağlıklarına kavuşmasını temenni ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

Kayserispor'dan Beşiktaş'a "geçmiş olsun" mesajı

Kayserispor Kulübü, Beşiktaş'ta bir futbolcu ile bir kulüp çalışanının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıkması nedeniyle "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.

Kulübün sosyal medya hesaplarından paylaşılan mesajda, "Bu zorlu süreci atlatacağınıza, futbolcunuzun ve personelinizin sağlığına kavuşacağına inancımız tam." ifadesine yer verildi.

Türkiye Basketbol Federasyonundan Beşiktaş'a "geçmiş olsun" mesajı

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), bir futbolcu ve bir kulüp çalışanında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan Beşiktaş Kulübü için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.

TBF'nin Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Beşiktaş Futbol Takımı oyuncusu ve personelinin Kovid-19 test sonuçlarının pozitif çıktığını üzülerek öğrendik. Beşiktaş Kulübüne geçmiş olsun dileklerimizi sunar; futbolcu ve personeline acil şifalar dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

Yeni Malatyaspor'dan Beşiktaş'a "geçmiş olsun" mesajı

Yeni Malatyaspor Kulübü, Beşiktaş'ta bir futbolcu ile bir kulüp çalışanının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıkması nedeniyle "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.

Kulübün sosyal medya hesaplarından paylaşılan mesajda, "Kovid-19 testi pozitif çıkan futbolcu ve kulüp çalışanına 'geçmiş olsun' dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını diliyoruz." ifadesine yer verildi.

Beşiktaş'ın kondisyonu Marrone'den açıklamalar...