Beşiktaş Beşiktaş'ta ilk ayrılık! Serie A ekibiyle 'anlaştı' iddiası

Beşiktaş'ta ilk ayrılık! Serie A ekibiyle 'anlaştı' iddiası

22.02.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta sözleşmesi sezon sonunda bitecek yıldız futbolcunun, yeni mukaveleye imza atmaması sonrası takımdan ayrılacağı iddia edildi. Tecrübeli oyuncunun, Serie A ekibiyle el sıkıştığı aktarıldı.

Beşiktaşta ilk ayrılık Serie A ekibiyle anlaştı iddiası

Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş'ta sözleşmesi sezon sonunda bitecek yıldız futbolcuyla ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Avrupa'dan bir takımla anlaşmasının önünde engel olmayan başarılı oyuncunun, Serie A temsilcisiyle sözleştiği öğrenildi.

Haberin Devamı

İtalyan basınında yer alan habere göre; Beşiktaş forması giyen Salih Uçan, Serie A ekiplerinden Lazio ile el sıkıştı. Taraflar arasında prensip anlaşmasının sağlandığı vurgulandı.

Salih Uçan bu sezon Beşiktaş'ta 29 maçta forma şansı buldu. 30 yaşındaki orta saha 3 kez rakip fileleri havalandırdı. Salih Uçan aynı dönemde 5 asist üretti.

Beşiktaşta ilk ayrılık Serie A ekibiyle anlaştı iddiası

Beşiktaş ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek Salih Uçan'ın güncel piyasa değeri 5 milyon euro. Salih Uçan, A Milli Futbol Takımı'nda 3 maçta şans buldu.

Bucaspor altyapısında futbola başlayan Salih Uçan daha sonra Fenerbahçe, Roma, Sion, Empoli ve Alanyaspor'da oynadı. Beşiktaş'ın 2021-2022 sezonunda bedelsiz olarak kadrosuna kattığı tecrübeli orta saha, 2021-2022 sezonunun ikinci yarısını kiralık olarak Başakşehir'de geçirdi.

Yazarlar