Beşiktaş Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay sonrası hoca adayları ortaya çıktı! Sergen Yalçın, Ruud Van Nistelrooy listede

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay sonrası hoca adayları ortaya çıktı! Sergen Yalçın, Ruud Van Nistelrooy listede

22.12.2023 - 09:55 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Alanyaspor'a 3-1 kaybeden Beşiktaş'ta teknik direktör Rıza Çalımbay ile yollar ayrıldı. Çalımbay'ın ayrılığı sonrası siyah-beyazlı takımdaki 8 hoca adayı belli oldu.

Beşiktaşta Rıza Çalımbay sonrası hoca adayları ortaya çıktı Sergen Yalçın, Ruud Van Nistelrooy listede

Süper Lig'de sahasında Alanyaspor'a 3-1 kaybeden Beşiktaş'ta teknik direktör Rıza Çalımbay ile yollar ayrıldı. Siyah-beyazlı takım için düşünülen teknik direktör adayları ortaya çıktı.

Haberin Devamı

ÇALIMBAY AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ
Mücadele sonrasında konuşan Rıza Çalımbay, Mert Günok için 'Yani sen nasıl kalecisin, oradaki topu vuracaksın gidecek, bu kadar basit!" ifadelerini kullandı.


Amartey için ise 'Amartey orada son adam. Geride bir tek kalecisi var. Topa vurarak uzaklaştırması gerekiyor. Ama doğru hamleyi yapamadı' dedi. Çalımbay, Portekizli futbolcu için, "Gedson oynayabilirdi mesela, oynayabilirdi. Ayağı o kadar önemli değildi, oynayabilirdi." açıklamasını yaptı.

YABANCI HOCA DÜŞÜNCESİ
Başkanlığa gelmeden önce de yabancı bir teknik direktör düşüncesi olan Hasan Arat ve yönetimi, derbi mağlubiyetinin ardından Rıza Çalımbay'a olan güvenini yitirmişti. Dün karşılaşma sonrasında ise ipler tamamen koptu ve ayrılık geldi.

Haberin Devamı

4. HOCA OLACAK!
Beşiktaş teknik direktör değişikliğine gidiyor. Gelecek yeni hoca bu sezon Beşiktaş'ın dördüncü hocası olacak. Şenol Güneş ile sezona başlayan Beşiktaş, daha sonra Burak Yılmaz ve Rıza Çalımbay'a görev vermişti.

SERGEN YALÇIN LİSTEDE
Beşiktaş ile şampiyonluk yaşayan Sergen Yalçın görevden ayrıldıktan sonra başka takım ile anlaşmamıştı. Beşiktaş'ın tek yerli adayının Sergen Yalçın olması dikkat çekti. Adaylar arasında geçmişte Beşiktaş'ı çalıştıran Slaven Bilic de bulunuyor. İşte o isimler...

Sergen Yalçın
Fabio Cannavaro
Slaven Bilic
Jorge Sampaoli
Ruud Van Nistelrooy
Frank de Boer
Bruno Genesio
Stanislav Cherchesov

Beşiktaşta Rıza Çalımbay sonrası hoca adayları ortaya çıktı Sergen Yalçın, Ruud Van Nistelrooy listede

ÇALIMBAY'IN BEŞİKTAŞ KARNESİ
Ligin 12'nci haftasında oynanan Başakşehir karşılaşmasında göreve başlayan Çalımbay, Beşiktaş'ın başında 7 maç kalabildi. Çalımbay ve öğrencileri bu maçlarda; 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.