Beşiktaş Beşiktaş'ta teknik direktör için 2 aday! İngiliz basını sözleşme teklifini açıkladı

Beşiktaş'ta teknik direktör için 2 aday! İngiliz basını sözleşme teklifini açıkladı

25.12.2023 - 18:07 | Son Güncellenme:

Rıza Çalımbay'ın vedası sonrası Beşiktaş'ta rota yabancı teknik adamlara çevrildi. İki teknik direktör konusunda mesafe kaydeden siyah-beyazlı takım için İngiliz basını sözleşme teklifinin detaylarını açıkladı.

Beşiktaşta teknik direktör için 2 aday İngiliz basını sözleşme teklifini açıkladı

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'ın ayrılığının ardından yeni teknik arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Ole Gunnar Solskjaer konusunda mutlu sona yaklaşıyor.

Haberin Devamı

"TEKLİFİ KABUL EDECEK"
İngiliz basınından The Mirror; Beşiktaş'ın 1.5 yıllık sözleşme teklifi yaptığı Ole Gunnar Solskjaer'in, Beşiktaş'ın teklifini kabul etmeye yakın olduğunu yazdı.

TEKLİFİ DOĞRULAMIŞTI
Geçtiğimiz günlerde konu hakkında NTV'ye konuşan Solskjaer, "Beşiktaş'a etkileyici teklif için teşekkür ederim. Kararımı henüz vermedim. Bana bir proje mi sunulacak yoksa kısa vadeli çözüm mü aranıyor? Ben proje kapsamında değerlendirme yaparım. Takımı ve sunulacak imkanları değerlendirip kararımı vereceğim." ifadelerini kullanmıştı.

Beşiktaşta teknik direktör için 2 aday İngiliz basını sözleşme teklifini açıkladı

BRUNO GENESIO İLE DE GÖRÜŞÜLÜYOR
Öte yandan Beşiktaş'ın Lyon ve Rennes'i çalıştıran Fransız teknik adam Bruno Genesio ile de görüşmelerine devam ettiği ortaya çıktı. Siyah-beyazlıların, teknik direktörler ille anlaştıktan sonra, en son kararı verecek ve resmi açıklama yapılacak.

Haberin Devamı

2 YILDIR ÇALIŞMIYOR
Kariyeri boyunca Cardiff City, Molde ve Manchester United takımlarını çalıştıran 50 yaşındaki Ole Gunnar Solskjaer, 21 Kasım 2021 yılından bu yana herhangi bir kulüpte görev almadı.