Beşiktaş Beşiktaş'tan ikinci transfer bombası! Fernando Santos istedi, menajeri İstanbul'a çağrıldı

Beşiktaş'tan ikinci transfer bombası! Fernando Santos istedi, menajeri İstanbul'a çağrıldı

23.01.2024 - 10:06 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig'de hesapta olmayan Pendikspor yenilgisiyle taraftarlarını üzen Beşiktaş yönetimi, takıma takviye yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Fernando Santos'un istediği yıldız oyuncunun menajeri İstanbul'a davet edildi.

Beşiktaştan ikinci transfer bombası Fernando Santos istedi, menajeri İstanbula çağrıldı

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yarışına erken havlu atan ve 4-0'lık Pendikspor yenilgisiyle taraftarlarına büyük hayal kırıklığı yaşatan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürüyor. Teknik direktör Fernando Santos transferle ilgili daha önce yaptığı açıklamada "Benim istediğim oyuncu profili güçlü, kararlı, karakterli ve hırslı olur. Ben böyle oyuncular istiyorum.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

SADECE SVENSSON TAKVİYESİ YAPILDI

Yönetimimiz de aynı fikirde. Kazanmayı bilen bir takım oluşturmak için kazanmayı bilen oyuncular getirmek istiyoruz. Benim için futbolda kaleci, altı numara, on numara ve santrfor çok önemli. Bunu bir çizgi olarak düşünürseniz merkez benim için takımın temeli, takımı ayakta tutan kolonu gibi" ifadelerini kullanmıştı. Ara transfer döneminde şimdiye kadar Adana Demirspor forması giyen Jonas Svensson'u kadrosuna katan siyah-beyazlı yönetim, Fernando Santos'un listesindeki oyuncular için de harekete geçti. Yönetime transfer sinyalini veren Portekizli hoca, özellikle de orta sahasını güçlendirmek için hamle yapmak istiyor.

Haberin Devamı

Beşiktaştan ikinci transfer bombası Fernando Santos istedi, menajeri İstanbula çağrıldı

SANTOS, MATIC'İ İSTİYOR 

Beşiktaş, ön libero transferi için gözünü Nemanja Matic'e dikti. Lider ruhlu oyuncu eksikliğini kapatmak için Sırp futbolcuyu seçen ve temaslara başlayan idareciler, olayı ileri boyuta taşıdı. 35 yaşındaki oyuncunun şartlarını araştıran ve "5 milyon Euro bonservis isteniyor" haberini duyan yönetim, geri adım atmaya hazırlanıyordu ancak Matic'in kulübü Rennes'in; bu fiyatı, oyuncuyu Fransa liginden rakiplere vermemek için yüksek tuttuğu bilgisi geldi. Yurt dışından tekliflere ise Fransız kulübünün kolaylık sağlayacağı aktarıldı. Bunun üzerine Kartal, Matic'in menajeri Vlado Lemic'i görüşmeye çağırdı.

İSTANBUL'DA GÖRÜŞME YAPILACAK

Lemic bugün İstanbul'a gelecek ve şartlar konuşulacak. Tecrübeli futbolcu, son maçlarda takımdan ayrılmak istediği için kadroya alınmıyor. Oyuncuyla Fulham'ın yanı sıra Lyon ve bir de İtalyan kulübü ilgileniyor. 35 yaşındaki oyuncunun piyasa değeri 3.5 milyon euro.