Beşiktaş Beşiktaş'ta 7 imza birden! Başkan Hasan Arat açıkladı: Menajeri yok, kendisi bizimle direkt konuştu

Beşiktaş'ta 7 imza birden! Başkan Hasan Arat açıkladı: Menajeri yok, kendisi bizimle direkt konuştu

10.02.2024 - 16:04 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Kulübü, Başkan Hasan Arat'ın katılımıyla yeni transferler Jonas Svensson, Joe Worrall, Ernest Muçi, Al-Musrati'nin yanı sıra sözleşmeleri uzatılan Semih Kılıçsoy ve Emir Yaşar için imza töreni düzenledi. İmza töreninin sürpriz ismi ise Bandırmaspor'dan transfer edilen 2010 doğumlu Yağız Karabulut oldu.

Süper Lig devi Beşiktaş, yeni transferler için imza töreni düzenleyerek gövde gösterisi yaptı. Törene Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ve İkinci Başkan Hüseyin Yücel de katıldı.

Haberin Devamı

İmza töreninde konuşan Başkan Arat, "Sportif olarak zor günler geçirdik. Yerli ve yurt dışından gelen oyuncularımızla 6 yeni sözleşme imzaladık. Camiamız zor günleri iyi bilir, kenetlenirsek bu günleri atlatırız. Habercilik sadece transfer olmamalı. Rebic'in aşil tendonuna basılmasında, Muleka'nın ayağının kırılmasına yakın aldığı darbede, Semih'in suratına yumruk yemesinde birlik olmalıyız" dedi.

'RAHMİ KOÇ'A TEŞEKKÜR EDİYORUZ'

Beşiktaş Başkanı şöyle devam etti: "Bu dönemde, camiamızın en eski üyesi ve Beşiktaş aşığı, onursal başkanımız Süleyman Seba'nın eski dostu Rahmi Koç kulübümüzü ziyaret etti. Hem kutlama hem hatır sormaydı. Biz 'Efsane geri dönsün, camiamız istiyor' dedik. Beko bize uğurlu geliyor dedik. Rahmi Koç'a Seba'nın yanında özel bir köşe yaptık müzemizde. Son transferlerden bir gün önce Rahmi Koç'un talimatıyla özel bir anlaşma yaptık. Beşiktaş, Beko sponsorluğunda toplamda 17 kupa kazanarak Beşiktaş taraftarının gönlüne girdi. Sayın Koç'a Beşiktaş camiası olarak çok teşekkür ediyoruz." 

Haberin Devamı

Beşiktaşta 7 imza birden Başkan Hasan Arat açıkladı: Menajeri yok, kendisi bizimle direkt konuştu

ERNEST MUÇİ AÇIKLAMASI

"Muçi, sen Beşiktaşlıların çok sevdiği ve güvendiği bir oyuncu olacaksın. Santos hocam ve Samet hocam seni çok istiyordu. Beşiktaş'a, evine hoş geldin. Boynundaki kartal dövmesi kaderin bir cilvesidir. Varşova'nın değerli başkanı Darius ile değerli dostluğumuz, çeşitli vesilelerle Polonya cumhurbaşkanının bizi tanıması... Bizi kırmadılar. Bu iş çok geniş ve anlamlı bir anlaşma oldu. Menajeri Dino, 'Bu işin olma ihtimali yok' diyordu. Hüseyin Yücel, 'Bu iş olacak' dedi."

YÜCEL: BAŞKANA TEŞEKKÜR EDERİM

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel: Başkanımız Hasan Arat, Ernest Muçi transferinde Polonya Cumhurbaşkanı'nı devreye sokmasa bu transferi bitiremezdik. Allah var, hiç yalan söylemeyelim. Bir Beşiktaş taraftarı olarak çok teşekkür ediyorum.

"HOCAMIZ 2 OYUNCU İSTEDİ! İKİSİ DE BURADA"

"Samet hocam, Santos'a 80'e yakın oyuncu gösterdi. 2 kişi istedi, o 2 kişi bugün burada. Dino ile birlikte Boşnak arkadaşım Haris de sabaha kadar bizimleydi."

ERNEST MUÇİ: MUTLUYUM!

Haberin Devamı

"Takımla ve takım arkadaşlarımla tanıştım. Çokça dostane bir şekilde karşılandığım için mutluyum. Hocamız görev verirse oynamaya hazırım."

'MUSRATI'NIN MENAJERİ YOK'

Başkan Arat, Al-Musrati'ye seslenerek "Libya'nın büyük kartalı, Beşiktaş'a hoş geldin. Sen gerçek bir lidersin, bir kaptansın. Gerçek bir kaptanı transfer ettik. 'Beşiktaş'a gelmez' dediler. Geleceğini, Beşiktaş'ın çok büyük bir kulüp olduğunu söyledik. Çok önemli bir transferdi. Braga’nın da ortağı olan yakın arkadaşım PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi bu transferde bize yardımcı oldu. Al-Musrati, benim oğlumdan iki yaş küçük. Karısı şu anda hamile ve dün gece onu bırakıp geldi çünkü 'Ben Beşiktaş'a gelmek istiyorum' dedi. En enteresanı Al-Musrati'nin menajeri yok. Kendisi direkt bizimle konuştu" açıklamasını yaptı. 

Beşiktaşta 7 imza birden Başkan Hasan Arat açıkladı: Menajeri yok, kendisi bizimle direkt konuştu

'HER ŞEYİMİ VERECEĞİM'

Siyah beyazlıların Libyalı yıldızı ise "Beşiktaş'a geldiğim için çok heyecanlıyım. Büyük geçmişi olan bir kulübe geldim. Beni buraya getiren herkese teşekkür ediyorum, özellikle de başkanımıza. Beşiktaş'a her şeyimi vereceğim" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

JOE WORRAL: BURAYA GELMEK KOLAY TERCİH OLDU

Beşiktaş İngiliz stoperi Worrall, şöyle konuştu: "Sıcak karşılamanızdan dolayı teşekkür ediyorum. Çok dostça karşılandım. Tutkulu  taraftarımızın önünde oynayacak olmaktan çok mutluyum. Buraya gelmek kolay bir tercih oldu benim için. Saha içinde bir lider olmaya çalışacağım. Beşiktaş'la çok uyumluyuz. Cennette gerçekleşen bir evlilik gibi bakıyorum."

Beşiktaşta 7 imza birden Başkan Hasan Arat açıkladı: Menajeri yok, kendisi bizimle direkt konuştu

SVENSSON: HER ŞEY ÇOK GÜZEL

Svensson ise Türkçe olarak "Herkese merhaba. Biraz Türkçe öğrendim. Bir ay önce imza attım ve her şey çok güzel geçti. İnşallah her şey iyi olacak. Başkanımıza ve Samet hocaya çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Beşiktaşta 7 imza birden Başkan Hasan Arat açıkladı: Menajeri yok, kendisi bizimle direkt konuştu

SEMİH KILIÇSOY: DÜNYANIN EN BÜYÜK KULÜBÜNDEYİM

Sözleşmesi uzatılan Semih Kılıçsoy duygularını şöyle dile getirdi: "10 yaşında Fulya'dan içeri girdim. Hayalini kurduğum şeyleri yaşıyorum, inanılmaz şeyler hissediyorum. İnönü'de taraftarımızın önünde oynamak, goller atmak... Dünyanın en güzel, en büyük kulübünde oynuyorum bunun için çok mutluyum. Her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Kariyerimle ilgili şu an bir düşüncem yok. Bu formayı uzun yıllar giymek istiyorum."

Haberin Devamı

YAĞIZ KARABULUT SÜRPRİZİ

Beşiktaş'ın imza töreninde sürpriz yaşandı. 2010 doğumlu Yağız Karabulut, "Balıkesir'den geldim. Buraya geldiğim için çok mutluyum. Sol açık ve on numarada oynuyorum. Samet hocamıza ve başkanımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Beşiktaşta 7 imza birden Başkan Hasan Arat açıkladı: Menajeri yok, kendisi bizimle direkt konuştu


 

Yazarlar